ΦΗΜΗ: Έρχεται καλοκαιρινό σόου από το Xbox με Gears 6, νέο Call of Duty και άλλα παιχνίδια!

Θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά το Summer Game Fest
06 Απριλίου 2024 13:10
ΦΗΜΗ: Έρχεται καλοκαιρινό σόου από το Xbox με Gears 6, νέο Call of Duty και άλλα παιχνίδια!

Γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι φέτος το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου θα επιστρέψει το Summer Game Fest με τον Geoff Keighley με πολλές εκπλήξεις και ανακοινώσεις παιχνιδιών. Ωστόσο, φαίνεται ότι δε θα είναι το μοναδικό σόου που θα πρέπει να περιμένετε, καθώς φήμες αναφέρουν ότι και η Microsoft ετοιμάζει την δική της “προσωπική” εκδήλωση.

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι το Xbox ετοιμάζει νέο καλοκαιρινό σόου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου, δηλαδή δύο μέρες μετά το Summer Game Fest live. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το The Verge και πιο συγκεκριμένα ο Tom Warren.

Ο πασίγνωστος insider λέει ότι το Xbox Games Showcase θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου, με την Microsoft να παρουσιάζει νέα gameplay πλάνα από το Avowed, το Indiana Jones and the Great Circle, ενώ θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις όπως την επίσημη παρουσίαση του Microsoft Flight Simulator 2024, αλλά και του πολυπόθητου Gears of War 6.

ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί το Gears 6

Εκτός από τα παραπάνω, στο σόου του Xbox αναμένεται να δούμε και το επόμενο Call of Duty, με τις φήμες να λένε ότι πρόκειται για ένα νέο κεφάλαιο στην Black Ops σειρά. Επιπροσθέτως, πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε για κάποιες άλλες φήμες που ανέφεραν ότι το Gears 6 θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο και αν το νέο ρεπορτάζ του The Verge ισχύει, τότε το νέο κεφάλαιο της σειράς θα το δούμε στις 9 Ιουνίου.

Έτσι, το πρόγραμμα για το καλοκαίρι έχει ως εξής: Στις 7 Ιουνίου το Summer Game Fest, στις 9 του ίδιου μήνα το Xbox Games Showcase, ενώ μία μέρα μετά, η Ubisoft θα πραγματοποιήσει το δικό της event.