LIVE: Δείτε ζωντανά το Xbox Game Showcase Extended 2023 με περισσότερο Hellblade, Avowed, κ.α.

Σε λίγες ώρες το συμπληρωματικό σόου της Microsoft
13 Ιουνίου 2023 18:56
LIVE: Δείτε ζωντανά το Xbox Game Showcase Extended 2023 με περισσότερο Hellblade, Avowed, κ.α.

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, το Xbox και η Bethesda έδειξαν τι επιφυλάσσει το κοινό τους μέλλον, παρουσιάζοντας παιχνίδια όπως τα Starfield, Senua’s Saga: Hellblade II, Forza Motorsport και Avowed στο Xbox Games Showcase 2023.

Τώρα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο αμερικανικός κολοσσός, το Xbox Game Showcase Extended 2023 θα έρθει να συμπληρώσει το βασικό σόου με ακόμη περισσότερο υλικό. Ειδικότερα, το δεύτερο event έχει δρομολογηθεί για σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Όπως έχει υποσχεθεί η Microsoft, το φετινό Xbox Games Showcase Extended θα προσφέρει πιο αναλυτικές ματιές στα Avowed, Towerborne, Senua’s Saga: Hellblade II, The Elder Scrolls Online: Necrom και στο Dune Expansion του Microsoft Flight Simulator. Ωστόσο, πέρα από αυτούς τους τίτλους που είδαμε στο βασικό σόου, θα υπάρχουν και παιχνίδια που θα δούμε για πρώτη φορά.

Το σόου θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με developers, behind-the-scenes υλικό από τα στούντιο ανάπτυξης, gameplay walkthroughs με ολοκαίνουργια πλάνα και πολλά αλλά. Τέλος, η Microsoft αναφέρει πως θα εμφανιστούν και μερικοί πολύ ξεχωριστοί guests.