Πρώτο trailer για το South of Midnight από τους δημιουργούς του “We Happy Few“

Αποκαλύπτεται και σας προσκαλεί στον μακάβριο και μυθικό κόσμο του
11 Ιουνίου 2023 23:02
Πρώτο trailer για το South of Midnight από τους δημιουργούς του “We Happy Few“

Σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Xbox Games Showcase 2023, η Compulsion Games έδωσε το παρών για να παρουσιάσει το νέο της παιχνίδι, με τίτλο "South of Midnight". Οι δημιουργοί του ψυχεδελικού "We Happy Few" επιστρέφουν με έναν ολοκαίνουργιο τίτλο, με third person και action adventure στοιχεία αλλά και ένα χαρακτηριστικό, πανέμορφο και σαγηνευτικό animation στιλ με πλαστελινικές υφές.  

Ολόκληρος ο τίτλος όμως διέπεται από ένα παραμυθένιο, μακάβριο και gothic ύφος. Εκτός από τον ιδιαίτερο τεχνικό τομέα του που θύμισε κάτι από "Coraline" και "Nightmare Before Christmas", η ιστορία του South of Midnight μεταφέρει τους παίκτες στον Αμερικανικό Νότο, εξού και ο παράξενος σκελετωμένος άνδρας που παίζει τα blues με τη κιθάρα του. Η πρωταγωνίστρια του τίτλου, ονόματι Hazel, ζητάει τη βοήθεια του άνδρα αυτού, καθώς ψάχνει ένα μεγάλο τέρας του βάλτου. 

Ο director του τίτλου, David Sears, αποκαλύπτει στο Xbox Wire ότι θα εστιάζει στην επαρχιακή πλευρά του αμερικανικού νότου, ενώ το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε μαγική παραλλαγή του μοντέρνου κόσμου. Παρόλο που το South of Midnight δε θα μας μεταφέρει ποτέ σε πόλεις

Το South of Midnight δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα έρθει στα Xbox Series X|S και PC, ενώ από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass.