Η Don't Nod αποκάλυψε το πανέμορφο “Jusant“ στο Xbox Games Showcase 2023

Παιχνίδι αναρρίχησης με στοιχεία επίλυσης γρίφων ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Life is Strange και Vampyr
11 Ιουνίου 2023 23:31
Η Don't Nod αποκάλυψε το πανέμορφο “Jusant“ στο Xbox Games Showcase 2023

Η Don't Nod Entertainment παρουσίασε και αυτή μια μικρή αλλά πανέμορφη έκπληξη στο Xbox Games Showcase 2023 με την ονομασία Jusant. Πρόκειται για ένα νέο πόνημα που αναπτύσσουν οι δημιουργοί των Life is Strange και Vampyr, που πρόκειται για ένα παιχνίδι αναρρίχησης με στοιχεία επίλυσης γρίφων και "vibes διαλογισμού", όπως αναφέρει η ανακοίνωση. 

Η Don't Nod ανέφερε ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν το Jusant με τον δικό τους ρυθμό καθώς θα σκαρφαλώνουν στα διάφορα περιβάλλοντα του τίτλου, με τη συνοδεία ενός ατμοσφαιρικού και ήρεμου soundtrack. Όσο για το θέμα της αναρρίχησης θα πρέπει να βρείτε τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να ολοκληρώσετε την ανάβασή σας και εξερευνείτε διαφορετικά μονοπάτια. Ταυτόχρονα όμως θα ξετυλίγετε και τα μυστικά ενός χαμένου πολιτισμού. 

Επίσης θα πρέπει να έχετε το νου σας στο stamina του χαρακτήρα, όσο θα σκαρφαλώνετε σε αυτόν τον μυστηριώδη πύργο. Όσο πιο ψηλά φτάνετε τόσο πιο πολύ θα ακονίζετε τις ικανότητές σας και θα ανακαλύπτετε περισσότερα για τον πολιτισμό που κάποτε υπήρχε εκεί. 

Το Jusant είναι προγραμματισμένο να βγει το φθινόπωρο του 2023 για τα Xbox Series X|S και PC και φυσικά από την πρώτη μέρα διαθέσιμο στο Xbox Game Pass. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω: