Still Wakes the Deep: Δείτε το trailer για τον νέο first-person horror τίτλο της The Chinese Room

Επιστρέφουν δριμύτεροι οι δημιουργοί των “Dear Esther“ και “Everybody's Gone to the Rapture“
11 Ιουνίου 2023 23:52
Still Wakes the Deep: Δείτε το trailer για τον νέο first-person horror τίτλο της The Chinese Room

Από το Xbox Games Showcase 2023 πέρασε και η The Chinese Room για να ανακοινώσει το νέο της παιχνίδι με τίτλο "Still Wakes The Deep". Οι δημιουργοί των "Dear Esther", Amnesia: A Machine for Pigs και Everybody's Gone to the Rapture επιστρέφουν δριμύτερο με ένα νέο first-person, narrative και horror τίτλο, το οποίο αναμένεται στις αρχές της νέας χρονιάς. 

Το Still Wakes The Deep τοποθετεί τους παίκτες στο ρόλο ενός εργάτη σε μια παράκτια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου κάπου στην Σκωτία του 1975. Εκεί θα πρέπει να παλέψετε για τη ζωή σας μέσα σε μια άγρια καταιγίδα, ένα επικίνδυνο περιβάλλον και τα σκοτεινά παγωμένα νερά της Βόρειας Θάλασσας. Όλες οι επικοινωνίες έχουν κοπεί με τον έξωο κόσμο και το χειρότερο; Υπάρχει μια ανείπωτη απόκοσμη φρίκη μαζί σας στην πλατφόρμα. 

"Τρέξτε, σκαρφαλώστε και κολυμπήστε στους πλημμυρισμένους διαδρόμους και τα ανεμοδαρμένα καταστρώματα. Αντιμετωπίστε έναν τρομακτικό και ασταμάτητο εχθρό και προσευχηθείτε ότι μία μέρα θα δείτε ξανά την οικογένειά σας" γράφει η περιγραφή της Chinese Room. 

Το Still Wakes the Deep αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC (Epic Games Store, Steam), ενώ από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass. Δείτε παρακάτω το trailer του τίτλου.