Το Towerborne είναι το νέο αποκλειστικό action-RPG του Xbox από τους δημιουργούς των Banner Saga

Και έρχεται το 2024
12 Ιουνίου 2023 01:11
Το Towerborne είναι το νέο αποκλειστικό action-RPG του Xbox από τους δημιουργούς των Banner Saga

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase 2023, η Microsoft ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την Stoic Studio, για ένα νέο αποκλειστικό παιχνίδι. Πρόκειται για την ομάδα ανάπτυξης που είναι γνωστή για τα αναγνωρισμένα από τους κριτικούς The Banner Saga.

Το νέο της παιχνίδι, λοιπόν, είναι το Towerborne. Πρόκειται για ένα action-RPG που υπόσχεται μια διασκεδαστική περιπέτεια για όλους, με άφθονο replayability και gameplay που είναι εύκολο να ξεκινήσεις και διασκεδαστικό να μάθεις εις βάθος.

Το Towerborne διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια κατακλυσμική απειλή και μόνο μια ομάδα ηρώων που ονομάζεται Aces μπορεί να τη σώσει. Οι Aces είναι ξεχωριστοί επειδή μπορούν να πεθάνουν και να επανέλθουν στη ζωή, κρατώντας το θάνατό τους ως μέρος της ιστορίας τους. Το παιχνίδι διαθέτει μια μοναδική προσέγγιση στα roguelike στοιχεία, όπου ο θάνατος δεν αποτελεί τιμωρία, αλλά αφηγηματικό μέσο.

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας το πρώτο trailer που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Towerborne θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 2024, εμπλουτίζοντας από την πρώτη μέρα και τη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass.