Το Clockwork Revolution είναι το νέο αποκλειστικό RPG του Xbox με άρωμα BioShock Infinite! (BINTEO)

Από την ομάδα ανάπτυξης των Wasteland
12 Ιουνίου 2023 00:53
Το Clockwork Revolution είναι το νέο αποκλειστικό RPG του Xbox με άρωμα BioShock Infinite! (BINTEO)

Το παιχνίδι που έκλεισε το Xbox Games Showcase 2023, πριν η Microsoft δώσει τη σκυτάλη στη Bethesda για την αναλυτική παρουσίαση του Starfield ήταν το Clockwork Revolution. Πρόκειται για το πρώτο νέο παιχνίδι της inXile Entertainment από τη στιγμή που εντάχθηκε στα Xbox Games Studios το 2018. Η ομάδα των Wasteland εκμεταλλεύτηκε τους επιπλέον πόρους της Microsoft για να φτιάξει το πρώτο της AAA first-person action RPG.

To Clockwork Revolution λαμβάνει χώρα στο Avalon, μια ατμοκίνητη μητρόπολη όπου οι πλούσιοι και οι ισχυροί απολαμβάνουν μια ζωή πολυτέλειας, ενώ οι φτωχοί και καταπιεσμένοι μοχθούν στις φτωχογειτονιές και στα εργοστάσια. Η ιστορία της πόλης έχει χειραγωγηθεί κρυφά από τη Lady Ironwood, μια αδίστακτη βιομήχανο, η οποία χρησιμοποιεί μια συσκευή ταξιδιού στο χρόνο που ονομάζεται Chronometer για να αλλάξει σημαντικά γεγονότα και να εξασφαλίσει την κυριαρχία της.

Το trailer που είδαμε έδειξε διάφορα στιγμιότυπα της εντυπωσιακής steampunk αισθητικής του Avalon, όπως ιπτάμενα τρένα και μηχανικούς υπηρέτες. Επίσης, μας προϊδέασε για μερικά από τα σενάρια του ταξιδιού στο χρόνο, όπως η αποτροπή μιας δολοφονίας, το σαμποτάζ σε ένα εργοστάσιο ή η συμμετοχή σε μια εξέγερση.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και έτσι η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίζουμε ωστόσο πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εμπλουτίζοντας από την πρώτη μέρα και τη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass.