Το The Last of Us multiplayer παιχνίδι επιβεβαιώθηκε – Πρώτη εικόνα!

Και θα μάθουμε περισσότερα το 2023
09 Ιουνίου 2022 23:36
Το The Last of Us multiplayer παιχνίδι επιβεβαιώθηκε – Πρώτη εικόνα!

Η αυλαία του Summer Game Fest 2022 έπεσε με ένα απόσπασμα αφιερωμένο στο The Last of Us. Συγκεκριμένα, στη σκηνή ήρθε ο επικεφαλής και δημιουργός του franchise από την Naughty Dog, Neil Druckmann, ο οποίος μίλησε για την τηλεοπτική σειρά του HBO, επιβεβαίωσε το remake του πρώτου παιχνιδιού (για το οποίο μπορείτε να μάθετε και να δείτε περισσότερα πατώντας εδώ), ενώ αποκάλυψε και το The Last of Us multiplayer παιχνίδι.

Ναι, οι φήμες που σας μεταφέραμε εδώ και μήνες μόλις επαληθεύτηκαν. Αυτό που είχε ξεκινήσει αρχικά ως ένα multiplayer mode του The Last of Us Part II είναι πλέον ένα αυτόνομο The Last of Us multiplayer παιχνίδι, με πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Η ομάδα εργάζεται στο project εδώ και δύο χρόνια, αναφέροντας πως οι παίκτες μπορούν να περιμένουν κάτι όσο μεγάλο όσο και τα single-player παιχνίδια της.

Μάλιστα, θα υπάρχει και αφήγηση ιστορίας, η οποία θα ξεδιπλώνεται με έναν μοναδικό τρόπο, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο καστ χαρακτήρων και μια νέα τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Druckmann τόνισε πως το στούντιο δεν είναι ακόμη σε θέση αποκαλύψει πλήρως το project, επισημαίνοντας όμως πως μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα το 2023. Για την ώρα, λοιπόν, το μόνο που έχουμε είναι μια concept art εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως επικεφαλής του project είναι ο Anthony Newman (Co-Game Director του The Last of Us Part II), μαζί με τον Vinit Agarwal (designer στα Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy και The Last of Us Part II) και τον βετεράνο της Naughty Dog, Joe Pettinati.

Η πρώτη εικόνα του αυτόνομου The Last of Us multiplayer παιχνιδιού:

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα του Summer Game Fest μέσα από τον player που ακολουθεί: