Επίσημο το remake του The Last of Us Part I - Δείτε το πρώτο trailer και φωτογραφίες

Η σειρά έρχεται επίσημα και στο PC
09 Ιουνίου 2022 22:42
Επίσημο το remake του The Last of Us Part I - Δείτε το πρώτο trailer και φωτογραφίες

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Στο πλαίσιο του Summer Game Fest ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Naughty Dog το remake του The Last of Us Part 1, με τους Troy Baker(Joel) και Ashley Johnson (Ellie) και τον δημιουργό του franchise, Neil Druckmann

Δόθηκε στη δημοσιότητα επίσης το πρώτο trailer του remake το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.  


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Οι φήμες που σας μεταφέραμε εδώ και μήνες μόλις επαληθεύθηκαν. Η Sony διέρρευσε από μόνη της το The Last of Us Part I, ένα ολοκληρωτικό remake του πρώτου λατρεμένου παιχνιδιού της σειράς της Naughty Dog, φτιαγμένο ειδικά για το PlayStation 5 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Συγκεκριμένα, άθελά της η εταιρία ανέβασε πρόωρα τη σελίδα του παιχνιδιού στο κατάστημά της PlayStation Direct, επιβεβαιώνοντας έτσι την ύπαρξη του. Όπως επισημαίνει η επίσημη περιγραφή του, το The Last of Us Part I θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ωστόσο ολοκληρωτικά την εμπειρία.

Αναλυτικότερα, η ομάδα έχει φροντίσει να δημιουργήσει από το μηδέν τον τίτλο ειδικά για τη νέα γενιά, όντας πιστή στο αρχικό υλικό. Συγχρόνως έχει εκσυγχρονίσει το gameplay, έχει βελτιώσει το χειρισμό και έχει προσθέσει νέες επιλογές προσβασιμότητας. Μάλιστα, για να ενισχύσει το immersion η Naughty Dog έχει βελτιώσει και τις μάχες, ενώ έχει εμπλουτίσει και την εξερεύνηση.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει για την ώρα άγνωστη.

Οι πρώτες εικόνες του remake The Last of Us Part I:

Για την ιστορία, το The Last of Us κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 αποκλειστικά για το PlayStation 3 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε και μια remastered έκδοση για το PS4. Μάλιστα, μέσα στο 2023 αναμένεται να δούμε και την επίσημη τηλεοπτική σειρά The Last of Us από το HBO.