Call of Duty: Και ο Pete Davidson στην Ultimate Team του Modern Warfare 2 (BINTEO)

Μόνο που είναι λιγάκι ακατάλληλος για μια θέση στην Task Force 141 στο νέο live-action teaser
04 Ιουνίου 2022 08:08
Call of Duty: Και ο Pete Davidson στην Ultimate Team του Modern Warfare 2 (BINTEO)

Μετά τον Trae Young, η Activision φαίνεται πως έχει αναθέσει σε μια πλειάδα αστέρων του Χόλιγουντ -και μη- για την προώθηση του νέου Call of Duty: Modern Warfare II.

Σειρά παίρνει ο κωμικός του Saturday Night Live! και ηθοποιός, Pete Davidson, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την θρυλική εκπομπή της αμερικάνικης TV ύστερα από σχεδόν μια δεκαετία και το νέο live-action teaser όπου συμμετέχει τον τρολάρει λέγοντας πως 'τώρα ξέρουμε τι κάνει τα βράδια του Σαββάτου ο Pete". Φαίνεται κιόλας ότι...δεν το έχει με μια θέση στην Task Force 141. 

Δείτε το teaser με τον Pete Davidson

Το franchise του Call of Duty είναι συνηθισμένο στη λάμψη αστέρων του Χόλιγουντ στα διαφημιστικά του καθώς να θυμίσουμε ότι στις διαφημίσεις του Call of Duty: Black Ops 2 συμμετείχε ο "Iron Man", Robert Downey Jr. και ο Jack Black, ενώ για την διαφημιστική καμπάνια του "Modern Warfare 3' επιστρατεύτηκαν οι Jonah Hill (Superbad) και Sam Worthington (Avatar). 

Όλα αυτά φυσικά ενόψει της μεγάλης αποκάλυψης του Modern Warfare II που θα γίνει στις 8 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται οι πλατφόρμες του.