Σχεδόν σίγουρη η κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 2 στο Steam

Η ίδια η Valve έκανε tease στο Twitter
02 Ιουνίου 2022 20:40
Σχεδόν σίγουρη η κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 2 στο Steam

Πριν λίγη ώρα η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο από το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare 2, στο οποίο βλέπουμε ότι ο τίτλος θα αποκαλυφθεί πλήρως, σε λίγες μέρες.

Η εμβληματική Task Force 141 με σήμα κατατεθέν τον Cpt. Price επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο της σειράς και το σκηνικό της ιστορίας θα εκτυλίσσεται στη Νότια Αμερική -εκτός απροόπτου στην Κολομβία- και στον πόλεμο ενάντια στα καρτέλ.

Λίγα λεπτά μετά την εν λόγω αποκάλυψε, η Valve έκανε retweet τη δημοσίευση της επίσημης σελίδας του Call of Duty στο Twitter με απλά ένα emoji. Φυσικά, όλοι πιστεύουν πως καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό και φαίνεται πως το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει κανονικά και για την πλατφόρμα του Steam. Άλλωστε γι' αυτό σας είχαμε ενημερώσει και πριν μερικές ημέρες.

Δείτε το tweet παρακάτω:

Αν πράγματι το νέο Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφορήσει στο Steam, αυτό σημαίνει πως η σειρά θα επιστρέψει μετά από επτά χρόνια. Για την ιστορία, η τελευταία κυκλοφορία που μπόρεσαν να απολαύσουν οι PC gamers στην πλατφόρμα της Valve ήταν το Call of Duty: WWII που κυκλοφόρησε το 2017. Στη συνέχεια η Activision αποφάσισε να μεταφέρει τη δράση στον δικό της launcher, το Battle.Net, το οποίο αρχικά περιλάμβανε μόνο εμπειρίες της Blizzard.

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται οι πλατφόρμες του. Η επίσημη αποκάλυψή του τίτλου θα γίνει στις 8 Ιουνίου στις 20:00 η ώρα Ελλάδος για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα.