Αποκτήστε την remastered τριλογία των θρυλικών Mass Effect με λιγότερα από 6 ευρώ!

Νέα προσφορά στο Steam
30 Απριλίου 2024 21:10
Αποκτήστε την remastered τριλογία των θρυλικών Mass Effect με λιγότερα από 6 ευρώ!

Η EA μόλις έβαλε νέες προσφορές στο Steam και μεταξύ άλλων μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα πιο θρυλικά sci-fi franchises με λιγότερα από 6 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, σε μεγάλη έκπτωση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Mass Effect Legendary Edition για το PC.

Για την ιστορία, πρόκειται για ένα remastered πακέτο που θέλει να σας ταξιδέψει και πάλι σε άλλους γαλαξίες και να σας θυμίσει την αξέχαστη περιπέτεια του Commander Shepard.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται το single-player περιεχόμενο των Mass Effect, Mass Effect 2 και Mass Effect 3 της BioWare, καθώς και περισσότερα από 40 DLC πακέτα που είχαν κυκλοφορήσει για όλα τα παιχνίδια παλιότερα, συμπεριλαμβανομένων και προωθητικών πακέτων με έξτρα όπλα και πανοπλίες.

Επιπλέων, η συλλογή αυτή κάνει καλύτερο τον συνολικό τεχνικό τομέα των παιχνιδιών και προσφέρει μέχρι και 4K αναλύσεις, καλύτερα textures και 3D μοντέλα, για όσους θέλουν να δουν όσον το δυνατόν καλύτερα γραφικά.

Αγοράστε το Mass Effect Legendary Edition στο Steam πατώντας εδώ.

Την άποψή μας για το Mass Effect Legendary Edition μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ. Μεταξύ άλλων, ο Θέμης Μπολτσής, είχε πει στο review του τα εξής:

Το Mass Effect Legendary Edition είναι ένα υπέρπληρες πακέτο (αν εξαιρέσουμε ένα μικρό DLC και το multiplayer του Mass Effect 3). Παραβλέποντας ελάχιστα τεχνικά ψεγάδια που θα μπορούσαν να λείπουν, ρετουσάρει με επιτυχία μια από τις καλύτερες gaming τριλογίες όλων των εποχών. Έχει γίνει αξιοσέβαστη δουλειά για να εκσυγχρονιστούν οπτικά οι τίτλοι, όσο επιτρέπει δηλαδή ένα remaster που βασίζεται στον αρχικό κώδικα. Άκρως ευπρόσδεκτες είναι και οι gameplay βελτιώσεις που ειδικά στο πρώτο παιχνίδι ήταν απαραίτητες. Μετά, λοιπόν, το στραβοπάτημα του Andromeda και με το νέο κανονικό κεφάλαιο της σειράς επίσημα στον ορίζοντα, η BioWare έρχεται να μάθει στους νέους και να χτυπήσει τους παλιούς στη νοσταλγία, θυμίζοντάς τους πως… “η ελπίδα είναι ένα πολύ ισχυρό φάρμακο”.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.