Η νέα φήμη για το επόμενο Mass Effect θα κάνει χαρούμενους πολλούς fans

Από πολύ έμπιστη πηγή
09 Σεπτεμβρίου 2023 22:29
Η νέα φήμη για το επόμενο Mass Effect θα κάνει χαρούμενους πολλούς fans

Το νέο Mass Effect πρωτοανακοινώθηκε το Δεκέμβριο του 2020. Ωστόσο, μετά το σύντομο αρχικό trailer που είχαν φιλοξενήσει τα The Game Awards, η BioWare τηρεί σιγή ιχθύος, χωρίς να έχει αποκαλύψει τίποτα καινούργιο, πέρα από ένα poster που είχε κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2021, για να γιορτάσει τη N7 Day.

Τώρα, μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σχετικά με το project ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας από μια εξαιρετικά έμπιστη πηγή. Ο ρεπόρτερ του Windows Central, Jez Corden, μίλησε σχετικά με μια φήμη που κάνει το γύρο της gaming βιομηχανίας παρασκηνιακά, στο πλαίσιο του νεότερου επεισοδίου του The Xbox Two podcast του. Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον άδικο, κατά την άποψή του, τρόπο που έκριναν πολλοί το Starfield της Bethesda, ο Jez τόνισε πως και το νέο Mass Effect ομοίως δε θα δοκιμάσει κάτι εντελώς νέο, αλλά αντιθέτως θα επιστρέψει στις ρίζες της BioWare.

Αναλυτικότερα, ο ρεπόρτερ τόνισε:

Έχω ακούσει ότι το Mass Effect θα εγκαταλείψει το open world και θα επιστρέψει στην κλασσική του συνταγή. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό είναι ακριβές, αλλά είναι μια φήμη που ακούγεται στη βιομηχανία.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η BioWare σκοπεύει να κάνει χαρούμενους τους σκληροπυρηνικούς fans της σειράς, αφού έχει πρόθεση να εγκαταλείψει την open-world δομή που έφερε στο προσκήνιο το Andromeda, επιστρέφοντας στη φόρμουλα των πρώτων παιχνιδιών που ήταν πολύ πιο linear εμπειρίες.

Για την ιστορία, το Mass Effect 4, όπως αναφέρεται από πολλούς, αναμένεται να λαμβάνει χώρα ξανά στον Milky Way γαλαξία, με την κοινότητα να πιστεύει πως ο λατρεμένος πρωταγωνιστής της αρχικής Mass Effect τριλογίας, ο Commander Shepard θα πρωταγωνιστήσει και στο νέο κεφάλαιο της σειράς ή πως τουλάχιστον θα δούμε ξανά πολλούς χαρακτήρες που αγαπήσαμε στα πρώτα παιχνίδια.

Tags: