Το Mass Effect 5 είναι σε καλά χέρια – Νέες πληροφορίες από τη BioWare

Η ομάδα του απαρτίζεται από βετεράνους
26 Μαρτίου 2024 15:25
Το Mass Effect 5 είναι σε καλά χέρια – Νέες πληροφορίες από τη BioWare

Ο project director του επόμενου Mass Effect, Michael Gamble,  μόλις προέβη σε μια πολύ ενθαρρυντική αποκάλυψη για το μέλλον της σειράς. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X, απάντησε σε μια φήμη που έκανε το γύρο του διαδικτύου τελευταία σχετικά με τη σύνθεση της ομάδας ανάπτυξης που έχει αναλάβει το νέο κεφάλαιο.

Συγκεκριμένα, μετά τις πολλές αποχωρήσεις και όσα έχουν συμβεί στη BioWare τα τελευταία χρόνια, πολλοί fans ανησυχούν για το επόμενο Mass Effect. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε ο Gamble, το Mass Effect 5 είναι σε καλά χέρια, αφού πολλοί βετεράνοι συνεισφέρουν στην ανάπτυξή του. Συγκεκριμένα, ο Executive Producer, ο Art Director, ο Creative Director και ο Game Director είναι όλοι βετεράνοι της αρχικής τριλογίας, με τον ίδιο τον Gamble να εργάζεται στη σειρά από το 2010.

Η σχετική δημοσίευση που επιβεβαιώνει τα καλά νέα ακολουθεί παρακάτω:

Για την ιστορία, το Mass Effect 5, όπως αναφέρεται από πολλούς, αναμένεται να λαμβάνει χώρα ξανά στον Milky Way γαλαξία, με την κοινότητα να πιστεύει πως ο λατρεμένος πρωταγωνιστής της αρχικής Mass Effect τριλογίας, ο Commander Shepard θα πρωταγωνιστήσει και στο νέο κεφάλαιο της σειράς ή πως τουλάχιστον θα δούμε ξανά πολλούς χαρακτήρες που αγαπήσαμε στα πρώτα παιχνίδια.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ξανά και το αρχικό teaser trailer:

Παράλληλα, παρακάτω ακολουθεί και το πιο πρόσφατο teaser trailer που είχε δημοσιεύσει η BioWare με αφορμή τη N7 Day, το Νοέμβριο του περασμένου έτους.