ΦΗΜΗ: Το νέο Mass Effect θα έρθει…το 2029!

Νέες πηγές αποκαλύπτουν ότι θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή
09 Νοεμβρίου 2023 19:22
ΦΗΜΗ: Το νέο Mass Effect θα έρθει…το 2029!

Το 2020 η BioWare ανακοίνωσε το νέο Mass Effect με ένα πολύ σύντομο trailer, ενώ τον Νοέμβριο του 2021 η εταιρία δημοσίευσε και μία επίσημη εικόνα για να γιορτάσει την N7 Day. Εχθές, η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο από το παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με νέες φήμες, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή μέχρι να το πάρετε στα χέρια σας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Game Mess Morning του Giant Bomb, ο Jeff Grubb και ο Tamoor Hussain του εν λόγω site είπαν ότι σύμφωνα με τις πηγές τους, το παιχνίδι είναι ακόμα πολύ μακριά. Τόσο μακριά που καλό θα ήταν να μην το περιμένετε πριν το 2029.

Grubb: Θέλετε μία αναφορά για το παιχνίδι; Δεν είναι ούτε καν στα κοντά… Έχει ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα όπως το Dragon Age: Dreadwolf, το οποίο ανακοινώθηκε το 2018. Το νέο Dragon Age ανακοινώθηκε το 2018 και δε θα κυκλοφορήσει μέχρι τον επόμενο χρόνο. Κάντε λοιπόν τώρα εσείς τα μαθηματικά. Μιλάμε για το 2029 για το Mass Effect 5.

Hussain: Έχω ακούσει και εγώ κάποια πράγματα και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μακριά. Τόσο μακριά που βρίσκεται σε άλλο γαλαξία αυτή τη στιγμή.

Δείτε τις δηλώσεις των Grubb και Hussain από το 28ο λεπτό και μετά.

Ο Grubb δήλωσε επίσης ότι το teaser που κυκλοφόρησε εχθές κατά τη διάρκεια του N7 Day ήταν κυρίως για να καθησυχάσει η BioWare τους fans, ότι το παιχνίδι βρίσκεται κανονικά υπό ανάπτυξη, και όχι να δηλώσει ότι θα έρθει σύντομα.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η BioWare έχει επικεντρωθεί στο επόμενο Dragon Age παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται πολλά χρόνια στην ανάπτυξη και ίσως το κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.