To Modern Warfare 2 ενδέχεται να φέρει ξανά τα Call of Duty στο Steam!

Μια εικόνα φούντωσε τις εικασίες
30 Μαΐου 2022 07:58
To Modern Warfare 2 ενδέχεται να φέρει ξανά τα Call of Duty στο Steam!

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλές εταιρίες που είχαν εγκαταλείψει το Steam για να φτιάξουν τις δικές τους PC πλατφόρμες, όπως για παράδειγμα η EA, να επιστρέφουν στο ψηφιακό κατάστημα της Valve και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Όπως φαίνεται, το ίδιο ενδεχόμενο εξετάζει τώρα και η Activision, αφού ένα νέο στοιχείο δείχνει ότι υπάρχουν πιθανότητες η σειρά Call of Duty να επιστρέψει στο Steam.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ένα εικαστικό του νέου άκρως αναμενόμενου κεφαλαίου της shooter σειράς βρέθηκε στη βάση δεδομένων του Steam και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στην DLC σελίδα για διάφορα Call of Duty, παραπέμποντας τους παίκτες να δουν περισσότερα παιχνίδια του franchise. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εικόνα που πρόλαβε να απαθανατίσει ο χρήστης του Reddit, Kalinine, ο οποίος εξερευνώντας το Steam είδε προς έκπληξή του το εικαστικό στη σελίδα του Black Ops III.  Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πλέον το εικαστικό αυτό έχει αφαιρεθεί, με την Activision να το αντικαθιστά με μια κενή εικόνα.

Αν πράγματι το νέο Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφορήσει στο Steam, αυτό σημαίνει πως η σειρά θα επιστρέψει μετά από επτά χρόνια. Για την ιστορία, η τελευταία κυκλοφορία που μπόρεσαν να απολαύσουν οι PC gamers στην πλατφόρμα της Valve ήταν το Call of Duty: WWII που κυκλοφόρησε το 2017. Στη συνέχεια η Activision αποφάσισε να μεταφέρει τη δράση στον δικό της launcher, το Battle.Net, το οποίο αρχικά περιλάμβανε μόνο εμπειρίες της Blizzard.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, με την Task Force 141 να επιστρέφει και λατρεμένους χαρακτήρες, όπως οι Captain John Price,  Simon “Ghost” Riley, John “Soap” MacTavish και Kyle 'Gaz' Garrick, να αναλαμβάνουν ξανά δράση.