Star Wars Day: Τεράστιες προσφορές σε πολλά Star Wars παιχνίδια στο Steam

May The 4th Be With You
04 Μαΐου 2024 12:42
Star Wars Day: Τεράστιες προσφορές σε πολλά Star Wars παιχνίδια στο Steam

Σήμερα είναι 4 Μαΐου και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι fans του Star Wars γιορτάζουν αυτήν την ημέρα σε όλο τον κόσμο! Εκτός από events και άλλες δραστηριότητες από την Lucasfilm και την Disney, υπάρχουν και μεγάλες προσφορές στα περισσότερα παιχνίδια του franchise.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ξεκίνησε το "Star Wars: May The 4th Be With You" στο Steam που προσφέρει πολλούς τίτλους της σειράς σε πολύ χαμηλές τιμές. Από τα περισσότερα LEGO παιχνίδια, μέχρι και τα projects της Eletronic Arts (EA) έχουν δει μεγάλες εκπτώσεις που μάλλον αξίζουν την προσοχή σας.

Αρχικά, από σήμερα θα βρείτε σε προσφορά το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition στο Steam με την τιμή του να έχει πέσει στα 17.49 ευρώ. Επίσης, θα βρείτε την Deluxe Edition του LEGO Star Wars: The Force Awakens στα 7.99 ευρώ, το LEGO Star Wars: The Complete Saga στα 19.50 ευρώ κ.α.

Συνεχίζοντας με τις προσφορές, το Star Wars Squadrons κοστίζει 1.99 ευρώ, το Star Wars Battlefront II Celebration Edition 4.79 ευρώ, ενώ αυτά τα παιχνίδια έρχονται και σε ένα πακέτο μαζί με το Star Wars Jedi: Fallen Order στα 9.06 ευρώ.

Βρείτε όλες τις προσφορές των Star Wars παιχνιδιών πατώντας εδώ.

Τέλος, μεγάλη έκπτωση έχουν δει δύο από τα καλύτερα Star Wars παιχνίδια στην ιστορία, τα Star Wars Knights of the Old Republic και Star Wars Knights of the Old Republic: The Sith Lords, αφού μπορούν να γίνουν δικά σας από 2.43 ευρώ έκαστος.