Ένας μυστηριώδης Sith σκάει από το πουθενά στο νέο trailer του Star Wars: The Acolyte

“Η ειρήνη είναι ένα ψέμα“ και το κακό αναδύεται από τις σκιές στη νέα σειρά του Star Wars για το Disney+
04 Μαΐου 2024 19:31
Ένας μυστηριώδης Sith σκάει από το πουθενά στο νέο trailer του Star Wars: The Acolyte

Για τον εορτασμό της May the 4th (Star Wars Day) η Disney και η Lucasfilm κυκλοφόρησαν το νεότερο, επίσημο trailer για την σειρά Star Wars: The Acolyte του Disney Plus, η οποία υπόσχεται να μας μεταφέρει για πρώτη φορά στη μικρή (και μεγάλη) οθόνη στην εποχή της High Republic και των γεγονότων που οδηγούν στο "Episode I: The Phantom Menace". 

Στο νεότερο trailer βλέπουμε τον Jedi Master Sol του Lee Jung-Jae (Squid Game) και την Jedi Master Indara της Carrie-Anne Moss (The Matrix), οι οποίοι κυνηγούν την έκπτωτη Jedi της Amandla Stenberg (The Hate U Give, The Eddy). Όντας πρώην μαθήτρια του Master Sol, ο ίδιος μαζί με μια ομάδα του ερευνούν μια σειρά από δολοφονίες Jedi σε ολόκληρο τον γαλαξία που τους οδηγούν στο κατώφλι της.

Ένα θρίλερ μυστηρίου ξετυλίγεται σε μια νέα γωνιά και χρονολογία του σύμπαντος του Star Wars, όπου βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες της ειρηνικής εποχής της High Republic. To κερασάκι στην τούρτα για τους fans όμως είναι το "money shot" με την αποκάλυψη ενός νέου μυστηριώδους Sith που αναδύεται από τις σκιές! Ποιος όμως μπορεί να είναι αυτός ο Sith με την τρομακτική αυτή μάσκα; Οι θεωρίες παίζουν μεταξύ Darth Plagueis (δάσκαλο του Palpatine) και του Darth Tenebrous (δάσκαλο του Plagueis). 

Δείτε το νέο trailer του Star Wars: The Acolyte

H νέα αφίσα και το εικαστικό του The Acolyte: 

Πλάι τους παίζουν και οι Manny Jacinto (Yord), Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman και Joonas Suotamo (Kelnacca). Η σειρά αποτελεί μια δημιουργία της Leslie Headland (Russian Doll), η οποία σκηνοθετεί τα πρώτα δύο επεισόδια. Οι υπόλοιποι σκηνοθέτες του The Acolyte είναι οι: Kogonada (επεισόδια 103 και 107), Alex Garcia Lopez (επεισόδια 104 και 105) και Hanelle Culpepper (επεισόδια 106 και 108). Ο Michael Abels, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες "Get Out" και "Us" του Jordan Peele, έγραψε τη μουσική του The Acolyte.

Η σειρά θα είναι η πρώτη live-action σειρά του Star Wars που θα εκτυλίσσεται στην -ανεξερεύνητη για την μικρή οθόνη- περίοδο του High Republic. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη σύνοψη:

Το The Acolyte είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία γεμάτο σκοτεινά μυστικά και αναδυόμενες δυνάμεις της σκοτεινής πλευράς στις τελευταίες ημέρες της εποχής της High Republic. Μια πρώην Padawan ξανασυναντιέται με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά εγκλημάτων, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές απ' ό,τι περίμεναν ποτέ.

Το Star Wars: The Acolyte θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Ιουνίου με τα πρώτα δύο επεισόδια διαθέσιμα.