Ευχάριστα νέα αν είστε fans του Star Wars και των Total War παιχνιδιών

Νέες φήμες αποκαλύπτουν ότι η Creative Assembly ετοιμάζει κάτι σε έναν πολύ-πολύ μακρινό γαλαξία
17 Μαΐου 2024 19:26
Ευχάριστα νέα αν είστε fans του Star Wars και των Total War παιχνιδιών

Πράγματι έχουμε ευχάριστα νέα αν είστε λάτρεις των RTS παιχνιδιών και δη του σύμπαντος του Star Wars. Γιατί όμως; Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες του DualShockers, η Creative Assembly ετοιμάζει το Total War: Star Wars, το οποίο προφανώς και θα συνδυάζει το gameplay των Total War με το σύμπαν του Star Wars. 

Αυτό θα είναι μάλιστα ένα από τα τρία υπό ανάπτυξη Total War παιχνίδια που διαθέτει η Creative Assembly στα στούντιό της, ενώ ετοιμάζει και ένα "τεράστιο" update για το Total War: Pharaoh. Το "Pharaoh" ήταν και το πιο πρόσφατο παιχνίδι του franchise που κυκλοφόρησε το 2023 δια χειρός της βουλγάρικης Creative Assembly Sofia. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα στοιχεία που αφορούν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2023, το Total War: Star Wars ήταν το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι που ετοίμαζε η Creative Assembly. 

To πρόγραμμα κυκλοφοριών της Creative Assembly για τα Total War είναι σχεδόν ετήσιο με εξαίρεση το 2021 που ήταν η πρώτη χρονιά από το 2014 που δεν κυκλοφόρησε ένα μεγάλο Total War παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι αν όχι το 2024, τότε το αργότερο μέχρι το 2025 ή το 2026 θα δούμε το Total War: Star Wars και οτιδήποτε άλλο έχει το στούντιο της Sega στα χέρια του.