Αποκτήστε σχεδόν δωρεάν το λατρεμένο God of War!

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο
01 Ιουνίου 2022 18:30
Αποκτήστε σχεδόν δωρεάν το λατρεμένο God of War!

Το God of War του 2018 ήρθε περίπου οκτώ χρόνια μετά το εξαιρετικό και γεμάτο φαντασμαγορική δράση God of War III, να επαναπροσδιορίσει τη σειρά, όντας ένα πιο γειωμένο κεφάλαιο, το οποίο ήταν τόσο reboot όσο και συνέχεια. Παίκτες και κριτικοί το λάτρεψαν, με το πόνημα της Sony Santa Monica να αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία, όπως το Game of the Year από τα Game Awards και το Unboxholics' Community Choice Award - Game of the Year 2018, όπως αποφασίστηκε από εσάς, τους αναγνώστες του Unboxholics.com.

Τώρα, σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει ακόμη τον τίτλο, το PlayStation σάς δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσετε -σχεδόν- δωρεάν. Συγκεκριμένα, το God of War είναι ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα για τους συνδρομητές του PlayStation Plus στα PS4 και PS5. Αυτό σημαίνει πως αν είστε μέλη της υπηρεσίας ή αν εγγραφείτε με €8,99 για έναν μήνα, μπορείτε να απολαύσετε την περιπέτεια του Kratos.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το παιχνίδι στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, μέσα από την ειδική ενότητα του PS Plus στο μενού του PS4 ή του PS5 σας. Έπειτα θα μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς κανέναν περιορισμό, αρκεί η συνδρομή σας να μην έχει λήξει.

Μιας και το God of War κυκλοφορεί και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη προσφορά αφορά μόνο τη συνδρομητική υπηρεσία των PlayStation κονσολών και όχι το Steam ή το Epic Games Store.

Για την ιστορία, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022, ολοκληρώνοντας το σκανδιναβικό saga της ιστορίας του Kratos. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Παράλληλα, να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War θα γίνει και τηλεοπτική σειρά από την Amazon, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό.