Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του God of War από την Amazon

Μετά τα Twisted Metal και The Last of Us, είναι η σειρά του Kratos
08 Μαρτίου 2022 08:29
Έρχεται η τηλεοπτική σειρά του God of War από την Amazon

Η Amazon φαίνεται πως το έβαλε σκοπό να φέρει στο Amazon Prime Video πολλές τηλεοπτικές σειρές που θα είναι βασισμένες στα videogames. Και αυτό γιατί μετά το Mass Effect και το Fallout που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η εταιρία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία, για να φέρει στη μικρή οθόνη, το σόου του God of War.

Αυτή η είδηση έρχεται απευθείας από το Deadline, το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, αναφέρει πως το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι του PlayStation θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Prime Video. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή η Amazon βρίσκεται σε συζητήσεις και είναι έτοιμη να κλείσει τη συμφωνία, σύμφωνα με πηγές του Deadline.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι οι δημιουργοί του The Expanse, Mark Fergus και Hawk Ostby, καθώς και ο Rafe Judkins του The Wheel of Time σε συνεργασία με την Sony Pictures Television και την PlayStation Productions, θα αναλάβουν το project.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής των The Game Awards, Geoff Keighley έκανε tweet την είδηση του God of War:

Αν η συμφωνία κλείσει, αυτό σημαίνει πως έχουμε ακόμη ένα τεράστιο deal από την Amazon και έναν ακόμη άσσο στο μανίκι της, σε αυτό το «παιχνίδι» που ονομάζεται, streaming, μιας και πολλές εταιρίες κοιτάζουν πλέον προς τα videogames. Το Netflix έχει το live-action σόου του Resident Evil, το HBO το The Last of Us, το Paramount Plus το Halo κλπ.

Στο Amazon Prime Video θα έρθουν και οι σειρές των Life is Strange και Disco Elysium.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.