The Witcher 4: Η CD Projekt αποκάλυψε μια νέα πληροφορία για το επόμενο Witcher παιχνίδι

Οπλιστείτε με υπομονή
27 Μαΐου 2022 21:12
The Witcher 4: Η CD Projekt αποκάλυψε μια νέα πληροφορία για το επόμενο Witcher παιχνίδι

Προς τα τέλη του Μαρτίου, η CD Projekt ήρθε να χαροποιήσει του λάτρεις της σειράς Witcher, αποκαλύπτοντας πως ένα νέο κεφάλαιο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Αυτό θα ξεκινήσει ένα νέο saga, αλλά αναφέρεται από πολλούς ως 'The Witcher 4' για ευκολία, μιας και ακόμη δεν έχει αποκτήσει επίσημο τίτλο.

Τώρα, η πολωνική ομάδα ήρθε να αποκαλύψει μια νέα πληροφορία το νέο αυτό Witcher παιχνίδι, η οποία μάλλον δε θα εκπλήξει τους περισσότερους. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως η ανάπτυξη του project προχωρά και έτσι έχει ξεκινήσει αισίως το στάδιο του pre-production. Αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε πολλά χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του, αφού ακόμη η παραγωγή βρίσκεται στα αρχικά στάδια προγραμματισμού και σχεδιασμού.

Αναλυτικότερα, με αφορμή την αποκάλυψη των οικονομικών της αποτελεσμάτων, ο οικονομικός διευθυντής της CD Projekt, Piotr Nielubowicz, τόνισε:

Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη φάση της έρευνας, πράγμα που σημαίνει ότι το project έχει προχωρήσει πλέον στο pre-production και έτσι έχουμε αρχίσει να κεφαλαιοποιούμε τα έξοδα ανάπτυξης που σχετίζονται με αυτό το νέο παιχνίδι.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η μόνη σχετική πληροφορία που μοιράστηκε η CD Projekt. Συγκεκριμένα, το στούντιο τόνισε πως ήδη βλέπει σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης στην Unreal Engine 5. Σε περίπτωση που δε θυμάστε, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η ομάδα θα εγκαταλείψει τη δική της RED Engine για το νέο Witcher, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με την Epic Games.

Τέλος, έγινε γνωστό πως αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι developers της CD Projekt εργάζονται στο πρώτο expansion του Cyberpunk 2077. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δύο σχετικά γραφήματα από την παρουσίαση της πολωνικής εταιρίας, για το πως κατανέμονται οι developers της και για τα επερχόμενα projects της.

Σε τι δουλεύει η CD Projekt

Οι κυκλοφορίες της CD Projekt για το υπόλοιπο του 2022