Το Call of Duty: Modern Warfare 2 αποκαλύπτει ημερομηνία κυκλοφορίας και εικαστικό

Η μεγάλη επιστροφή της Task Force 141
24 Μαΐου 2022 19:39
Το Call of Duty: Modern Warfare 2 αποκαλύπτει ημερομηνία κυκλοφορίας και εικαστικό

Η Activision προετοιμάζεται για την επίσημη αποκάλυψη του Call of Duty: Modern Warfare 2, ανακοινώνοντας προς το παρόν την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 28 Οκτωβρίου 2022. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το επίσημο εικαστικό του sequel του "Modern Warfare" (2019) που θα ντύνει τον τίτλο, με ένα ειδικό teaser βίντεο. 

Έγιναν γνωστοί κιόλας οι πρωταγωνιστές της ιστορίας του Modern Warfare 2 καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Η Task Force 141 πραγματοποιεί την μεγάλη της επιστροφή με μια παγκόσμια ομάδα εμβληματικών βετεράνων πολεμιστών, αυτοί οι Operators περιλαμβάνουν τους: Captain John Price, Simon ‘Ghost’ Riley, John ‘Soap’ MacTavish, Kyle ‘Gaz’ Garrick και τον νεοεισαχθέντα Colonel Alejandro Vargas των μεξικανικών ειδικών δυνάμεων."

Δείτε το εικαστικό του Modern Warfare 2: 

Γνωρίστε την ομάδα του Modern Warfare 2: 

 Το φετινό Call of Duty που αναπτύσσει η Infinity Ward φημολογείται ότι θα εκτυλίσσεται σε έναν πόλεμο μεταξύ των Κολομβιανών καρτέλ. Οι φήμες κάνουν λόγο πως πρόκειται για μια ακόμη πιο τραχιά βερσιόν του campaign του Modern Warfare (2019), με περισσότερες μάχες κοντινών αποστάσεων και τις χαρακτηριστικές σεκάνς δράσης του franchise. 

Μαζί με το Modern Warfare 2 αναμένεται να έρθει και το Call of Duty: Warzone 2, τη νέα βερσιόν του γνωστού battle royale τίτλου, δια χειρός Infinity Ward. 

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται οι πλατφόρμες του. Παρακάτω ακολουθεί το teaser βίντεο της Infinity Ward με μια περίτεχνη αποκάλυψη του εικαστικού, σε ένα λιμάνι.