To Fallout London θα σβήσει λίγη από τη δίψα σας μέχρι το Fallout 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα mod που έχει μέγεθος ολόκληρου DLC
22 Μαΐου 2022 10:42
To Fallout London θα σβήσει λίγη από τη δίψα σας μέχρι το Fallout 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρα από την τηλεοπτική σειρά Fallout που βρίσκεται στα σκαριά από το Amazon και από το Fallout 76 που εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο, οι λάτρεις του franchise έχουν να προσμένουν και το Fallout London. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό mod της κοινότητας, το οποίο φιλοδοξεί να ξεδιψάσει τους λάτρεις των RPGs της Bethesda μέχρι την άφιξη του Fallout 5 που πιθανότατα απέχει πολλά χρόνια ακόμη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ανάπτυξη του mod ξεκίνησε το 2019 και αφορά αποκλειστικά την PC έκδοση του Fallout 4. Βέβαια, παρόλο που το project βασίζεται στο Fallout 4, πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό overhaul, αφού η δράση του λαμβάνει χώρα σε μια ολοκαίνουργια περιοχή, η οποία είναι συγκρίσιμη σε μέγεθος με τον αρχικό χάρτη του βασικού παιχνιδιού, ενώ έχουν προστεθεί νέοι εχθροί και νέα factions. Φυσικά, όπως προδίδει και το όνομα του mod, η περιοχή αυτή δεν είναι άλλη από το Λονδίνο.

Το Fallout: London λαμβάνει χώρα το 2237, κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα τοποθετούνται μεταξύ του Fallout 1 και του Fallout 2, και παρουσιάζει τις επιπτώσεις του μεγάλου πολέμου σε ανεξερεύνητα μέρη του σύμπαντος του franchise. Στο London οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Wayfarer και μπορούν να εξερευνήσουν την προπολεμική ευρωπαϊκή ιστορία και τις επιπτώσεις που είχαν οι ‘Πόλεμοι των Πόρων’ στην ταξικά δομημένη κοινωνία της προπολεμικής Βρετανίας.

Μάλιστα, το DLC έχει επιστρατεύσει μέχρι και γνωστούς ηθοποιούς για τα voice-overs των χαρακτήρων του, με τους Sylvester McCoy και Colin Baker του Doctor Who να δανείζουν τις φωνές τους, ενώ έχει προσαρμόσει και πολλές πραγματικές τοποθεσίες, όπως το Ουεστμίνστερ. Σα να μην έφτανε αυτό, η ίδια η Bethesda φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε τόσο που αποφάσισε να προσλάβει στην ομάδα της την βασική writer του mod.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χορταστικό επίσημο gameplay trailer διάρκειας 18 λεπτών που δόθηκε πρόσφατα στα φώτα της δημοσιότητας.