Το GTA V δείχνει απίθανο σε 8K ανάλυση με ray-tracing και το ‘Real’ mod

Δείτε το εν δράσει
18 Ιουλίου 2023 21:13
Το GTA V δείχνει απίθανο σε 8K ανάλυση με ray-tracing και το ‘Real’ mod

Έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια πλέον από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V, το οποίο είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα ψυχαγωγίας όλων των εποχών. Παρόλο όμως που θεωρητικά μιλάμε για ένα παιχνίδι των Xbox 360 και PlayStation 3, δύο γενιές πίσω δηλαδή, ακόμα το δημιούργημα της Rockstar Games καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Αυτό, φυσικά, το οφείλει στην δραστήρια modding κοινότητα που συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία.

Πως δείχνει, λοιπόν, το GTA V πλέον στο PC, εν έτει 2023; Ακριβώς σε αυτό το ερώτημα αποφάσισε να απαντήσει ο YouTuber Digital Dreams που είναι γνωστός γι’ αυτής της κατηγορίας τα πειράματα. Συγκεκριμένα, στο νέο του βίντεο παρουσιάζει το παιχνίδι στο PC, με όλες τις ρυθμίσεις τερματισμένες και εγκατεστημένα διάφορα από τα δημοφιλέστερα και ποιοτικότερα modes.

Ξεκινώντας με την ανάλυση, το παιχνίδι κάνει render σε 8K, πράγμα που σημαίνει ότι το aliasing είναι σχεδόν μηδενικό. Επιπροσθέτως, έχει εφαρμόσει ray-tracing μέσω ReShade, ενώ τα σύννεφα δείχνουν άκρως ρεαλιστικά χάρη στο QuantV 3D mod. Βέβαια, το κερασάκι στην τούρτα είναι το GTAV Real mod, το οποίο παίρνει το «ρεαλιστικό» τόσο κυριολεκτικά που προσπαθεί να μετατρέψει το Los Santos, την πόλη του παιχνιδιού, στο κανονικό Λος Άντζελες των ΗΠΑ, από το οποίο και εμπνεύστηκε η Rockstar Games!

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ωστόσο, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί: