9 χρόνια μετά η CD Projekt φέρνει μια τεράστια προσθήκη στο The Witcher 3: Wild Hunt!

Κάτι που η PC κοινότητα ζητούσε εδώ και χρόνια
15 Νοεμβρίου 2023 16:03
9 χρόνια μετά η CD Projekt φέρνει μια τεράστια προσθήκη στο The Witcher 3: Wild Hunt!

Σε μια αναπάντεχη, αλλά συγχρόνως άκρως ευχάριστη ανακοίνωση προέβη η CD Projekt. Συγκεκριμένα, η πολωνική ομάδα ανάπτυξης σκοπεύει να προσθέσει σύντομα στο λατρεμένο The Witcher 3: Wild Hunt ένα χαρακτηριστικό που η κοινότητα ζητά από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η εταιρία ανακοίνωσε πως το The Witcher 3: Wild Hunt θα αποκτήσει επίσημο mod editor. Μέσα από αυτό το εργαλείο οι ορίζοντες θα ανοίξουν ακόμη περισσότερο για την κοινότητα, η οποία ακόμη και έτσι έχει δημιουργήσει απίστευτα mods για το παιχνίδι, αναβαθμίζοντας τον τεχνικό τομέα, βελτιώνοντας πτυχές της εμπειρίας και προσθέτοντας νέα περιεχόμενο.

Ειδικότερα, τα επίσημα modding εργαλεία της CD Projekt θα επιτρέπουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους να δημιουργούν τις δικές τους εμπειρίες, φτιάχνοντας νέα quests και περιεχόμενο ή τροποποιώντας το περιεχόμενο που υπάρχει ήδη στο παιχνίδι πιο εύκολα από ποτέ. Ο mod editor θα καταφθάσει το 2024 και θα είναι διαθέσιμος εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί πως θα αφορά αποκλειστικά την PC έκδοση, χωρίς το στούντιο να έχει κάτι στα σκαριά για τις κονσόλες.

To The Witcher 3: Wild Hunt πρωτοκυκλοφόρησε το Μάιο του 2015 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τα PS4 και Xbox One, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και το Game of The Year των The Game Awards 2015. Ο τίτλος θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα RPG που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Τον Οκτώβριο του 2019 μεταφέρθηκε στο Nintendo Switch μέσα από ένα πολύ αξιοπρεπές port, ενώ το Δεκέμβριο του 2022 έφτασε και στα PS5 και Xbox Series X|S.