Το The Witcher 3 δείχνει απίστευτα όμορφο σε 8K ανάλυση με 100+ mods (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κοινότητα συνεχίζει να το αναβαθμίζει
04 Ιουλίου 2023 23:45
Το The Witcher 3 δείχνει απίστευτα όμορφο σε 8K ανάλυση με 100+ mods (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν είχε κυκλοφορήσει το μακρινό πλέον 2015, το The Witcher 3: Wild Hunt ήταν ένα πανέμορφο παιχνίδι που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια και για τον τεχνικό του τομέα. Η CD Projekt αναβάθμισε ριζικά την REDengine της για το project της, με το παιχνίδι να έχει εξαιρετικό σύστημα φωτισμού, particle effects, πυκνή βλάστηση και διάφορες προηγμένες τεχνολογίες, όπως τα HairWorks της Nvidia για τα μαλλιά του Geralt και τα τριχώματα των ζώων και των εχθρών.

Φυσικά, η εξαιρετική βάση της CD Projekt αποτέλεσε έμπνευση για την modding κοινότητα, η οποία μέχρι και σήμερα συνεχίζει να αναβαθμίζει την εμπειρία. Θέλοντας, λοιπόν, να δείξει που έχει φτάσει πλέον το παιχνίδι το 2023, ο YouTuber Digital Dreams ανάρτησε ένα βίντεο που παρουσιάζει το Witcher 3 να τρέχει στο PC, αναβαθμισμένο με δεκάδες mods και σε ακραία 8K ανάλυση.

Αναμενόμενα το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, με το Immersive Lighting Mod 2.2 να βελτιώνει ριζικά το σύστημα φωτισμού και το 'beyond all limits' ray tracing ReShade preset να προσθέτει ray-tracing και να αλλάζει τη χρωματική παλέτα. Φυσικά, αυτή είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου, αφού συνολικά χρησιμοποιούνται πάνω από 100 mods, με το βίντεο να δείχνει πολλά εντυπωσιακά σκηνικά από το Skellige, τη Novigrad και άλλες περιοχές του ανοιχτού κόσμου.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια περισσεύουν, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.