Ένας από τους πιο διάσημους modders του Witcher 3 αναβάθμισε τα γραφικά του Starfield (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμη η πρώτη έκδοση του Starfield HD Reworked Project 1.0
23 Σεπτεμβρίου 2023 21:35
Ένας από τους πιο διάσημους modders του Witcher 3 αναβάθμισε τα γραφικά του Starfield (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοφιλής modder ‘Halk Hogan’, ο οποίος είναι γνωστός για τα εξαιρετικά HD Reworked Project mods που έχει δημιουργήσει για τα The Witcher 3 και Cyberpunk 2077, το πρώτο από τα οποία χρησιμοποιήθηκε από την ίδια τη CD Projekt για τη next-gen μεταφορά του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε μόλις το πρώτο του mod για το Starfield. Η αρχική έκδοση του Starfield HD Reworked Project είναι γεγονός.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξισωμένοι με την εν λόγω σειρά από mods, στόχος είναι η αναβάθμιση των γραφικών, χωρίς να επηρεάζεται σχεδόν καθόλου η απόδοση, κάτι που τα καθιστά "must". Ειδικότερα, πρόκειται για αναβαθμίσεις των textures, με τον modder να κάνει κοφτερά και υψηλής ανάλυσης πολλά textures επιφανειών που υστερούν σε ποιότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το Starfield HD Reworked Project δεν επιρεάζει την απόδοση σε κάρτες γραφικών με 6GB VRAM και πάνω, έχοντας μέγεθος μόλις 600MB.

Η πρώτη αυτή έκδοση επικεντρώνεται σε διάφορα textures του περιβάλλοντος σε πόλεις και όχι μόνο, από πέτρες, τοίχους, δάπεδα, μέχρι τα textures που χρησιμοποιούνται για το έδαφος. Παράλληλα, αναβαθμίζει και τους NPCs, καθώς και μερικά εφέ φωτιάς. Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια περισσεύουν, αφού όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω συγκριτικό βίντεο, η διαφορά είναι πραγματικά τεράστια σε πολλές περιπτώσεις.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε το εν λόγω mod, μαζί με οδηγίες για να το εγκαταστήσετε, πατώντας εδώ.