The Callisto Protocol: Νέες ανατριχιαστικές εικόνες από το horror παιχνίδι του PUBG σύμπαντος

Στις 24 Μαΐου θα μάθουμε περισσότερα
20 Μαΐου 2022 14:40
The Callisto Protocol: Νέες ανατριχιαστικές εικόνες από το horror παιχνίδι του PUBG σύμπαντος

Πρόσφατά σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το “The Callisto Protocol” και φαίνεται πως η ώρα αυτή ήρθε. Το παιχνίδι του Striking Distance Studios φιλοξενείται εδώ και μερικές ώρες στο 347ο τεύχος του Game Informer και στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες εικόνες και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όπως έγινε γνωστό, οι developers έδειξαν νέα πλάνα στο Game Informer, που δεν έχουμε δει ξανά στο παρελθόν με τον πρωταγωνιστή Jacob Lee να προσπαθεί να επιβιώσει από τον απόλυτο τρόμο μιας φυλακής στην Καλλιστώ. Μάλιστα, στις 24 Μαΐου που θα κυκλοφορήσει το περιοδικό θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για τη διαδικασία της ανάπτυξης και τις ιδέες πίσω από τους gameplay μηχανισμούς.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Ο τίτλος, όσο παράξενο κι αν ακούγεται διαδραματίζεται εντός του σύμπαντος του PUBG και σύμφωνα με την περιγραφή του πρόκειται για έναν story-driven survival horror τίτλο, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία στο έτος 2320.

Το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 για PC και κονσόλες. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: