Αποκαλύφθηκε το νέο παιχνίδι της Marvel αλλά δεν είναι αυτό που περιμένατε

Γνωρίστε το Marvel Snap!
19 Μαΐου 2022 22:36
Αποκαλύφθηκε το νέο παιχνίδι της Marvel αλλά δεν είναι αυτό που περιμένατε

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Marvel μόλις ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που θα είναι βασισμένο στο Marvel Cinematic Universe. Ωστόσο, όχι δεν πρόκειται για έναν ΑΑΑ τίτλο, αλλά για ένα παιχνίδι καρτών που οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι έχει μερικά από τα πιο γρήγορα gameplay στο χώρο των card games.

Το όνομα αυτού είναι “Marven Snap” και όπως έγινε γνωστό, οι αγώνες του θα διαρκούν περίπου τρία λεπτά και οι παίκτες θα παίρνουν αποφάσεις ταυτόχρονα, ώστε να μην περιμένουν τον αντίπαλό τους. Το παιχνίδι βασίζεται στην τακτοποίηση των καρτών και αυτός που θα πάρει τον έλεγχο των δύο από των τριών περιοχών κερδίζει τον αγώνα.

Οι κάρτες έρχονται εξοπλισμένες  με attack και defense power και έχουν κάποιες ικανότητες που ενεργοποιούνται όταν παίζετε με αυτές ή ανάλογα των γεγονότων του match. Τα decks έχουν 12 μοναδικές κάρτες και όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει, θα έρθει με περισσότερες από 150 κάρτες με χαρακτήρες από όλο το πολυσύμπαν της Marvel.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:

Το παιχνίδι φτιάχνει το Second Dinner στούντιο, το οποίο ιδρύθηκε από μια ομάδα πρώην προγραμματιστών του Hearthstone, συμπεριλαμβανομένου του σκηνοθέτη Ben Brode.

Το Marvel Snap θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν στο PC και mobile συσκευές, με το closed beta να ξεκινάει σύντομα για τους Android χρήστες.