ΦΗΜΗ: Το Xbox ετοιμάζει remasters/remakes για τα αρχικά Gears of War

Προ των πυλών μια εμπειρία αντίστοιχη του Master Chief Collection
15 Μαΐου 2022 19:58
ΦΗΜΗ: Το Xbox ετοιμάζει remasters/remakes για τα αρχικά Gears of War

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο Xbox & Bethesda Games Showcase, στο οποίο η Microsoft αναμένεται να αποκαλύψει όλα όσα ετοιμάζουν οι ομάδες της για το άμεσο μέλλον. Αναμενόμενα, μιας και το σόου απέχει μόλις μερικές εβδομάδες, οι πρώτες φήμες έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αναλυτικότερα, το Xbox ακούγεται πως ετοιμάζει remasters/remakes για τα αρχικά Gears of War, μέσα από μια νέα συλλογή που θα μοιάζει με το Master Chief Collection των Halo παιχνιδιών. Η φήμη αυτή προέρχεται από τον Nick Baker της ιστοσελίδας Xbox Era, η οποία διάφορες φορές στο παρελθόν έχει αποκαλύψει έγκυρες πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια στο Xbox. Μάλιστα, ο Nick δε σταμάτησε εκεί, επισημαίνοντας πως κατά πάσα πιθανότατα το νέο αυτό πακέτο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Για την ιστορία, το Halo: The Master Chief Collection περιλαμβάνει το remake του πρώτου Halo καθώς και την αρχική του έκδοση, ένα remake του Halo 2, καθώς και remasters των Halo 3, Halo 3 ODST, Halo 4 και Halo Reach. Αν πράγματι η The Coalition ετοιμάζει ένα αντίστοιχο πακέτο, αυτό πιθανότατα θα περιλαμβάνει το πρόσφατο remake του πρώτου Gears of War, το οποίο είχε υπότιτλο Ultimate Edition, καθώς και τα Gears of War 2, Gears of War 3 και ίσως και το Gears of War Judgement. Ενδεχομένως, η ομάδα να επέλεξε να κάνει remake και ένα από αυτά τα παιχνίδια, ίσως το Gears of War 2 για παράδειγμα, το οποίο θα είναι το γηραιότερο της συλλογής υπό άλλες συνθήκες.

Για την ιστορία, η φήμη αυτή είχε πρωτοεμφανιστεί στις αρχές του έτους και πάλι από το Xbox Era, όταν μάλιστα ο τρομερά έμπιστος δημοσιογράφος του The Verge, Tom Warren, είχε ρίξει και αυτός με τη σειρά του λάδι στη φωτιά.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως το περίφημο περσινό leak της βάσης δεδομένων του Nvidia GeForce Now είχε αποκαλύψει πως η Coalition εργάζεται ήδη και στο Gears 6, ενώ φημολογείται πως το στούντιο αφιερώνει πόρους και σε ένα νέο IP.