Το Gears θέλει ένα reboot αλά God of War, λέει ο δημιουργός του

Τα όσα δήλωσε ο Cliff Bleszinski για το franchise που δημιούργησε
01 Νοεμβρίου 2023 09:10
Το Gears θέλει ένα reboot αλά God of War, λέει ο δημιουργός του

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ένας από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς της βιομηχανίας είναι ο Cliff Bleszinski ή αλλιώς "CliffyB", όντας ο δημιουργός του Gears of War, που έφερε την επανάσταση στα third person shooters με το cover σύστημά του. 

Με το Gears 5 να έχει κυκλοφορήσει πριν απο 4 χρόνια και το Gears 6 να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ο CliffyB μίλησε για την διάσημη σειρά παιχνιδιών στο Comicbook.com και το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αυτή, έστω και σε συμβουλευτικό ρόλο. Εν ολίγοις, ο Bleszinski συνέστησε να γίνει στο Gears franchise reboot αλά God of War του 2018

"Πάντοτε το έλεγα ότι ο Phil Spencer έχει τον αριθμό μου. Θα χαρώ να τους συμβουλεύσω. Το Gears θα είναι πάντοτε μέσα στην καρδιά μου." 

Ανέφερε κιόλας ότι "όταν ο κόσμος κάνει tattoo στο σώμα του κάτι που έφτιαξα είναι το πιο κολακευτικό πράγμα". Στην ίδια συνέντευξη αναπόλησε εκείνη την "χρυσή εποχή" του franchise που ήταν την περίοδο της κυκλοφορίας του Gears of War 3 λέγοντας ότι τώρα "όλοι ψάχνονται να μετακινηθούν στα games as a service". 

"O Phil Spencer προσπαθεί να γίνει το Netflix των βιντεοπαιχνιδιών με το Game Pass. Το καταλαβαίνω αυτό, το σέβομαι αλλά ειλικρινά δεν παίζω τίποτα αυτόν τον καιρό. Βασικά διαβάζω βιβλία και κόμικς." είπε ο Bleszinski.