Η Sega ετοιμάζει νέα remakes, remasters και καινούργια παιχνίδια

Μιας και αυτά που έβγαλε φέτος τα πούλησαν αρκετά
13 Μαΐου 2022 15:19
Η Sega ετοιμάζει νέα remakes, remasters και καινούργια παιχνίδια

Η Sega, κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της, υποσχέθηκε μια σημαντική αύξηση σε νέους τίτλους μέχρι το τέλος Μαρτίου 2023, συμπεριλαμβανομένων νέων remakes και remasters των κλασικών παιχνιδιών της. Σε αυτή την παρουσίαση για το οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο του 2022, η Sega λέει πως είχε ισχυρές πωλήσεις παιχνιδιών για κονσόλες και PC, αναφέροντας αυξημένα κέρδη σε σύγκριση με το 2021 και προβλέποντας ακόμη υψηλότερα νούμερα για το 2023.

Κάνει αυτή την πρόβλεψη επειδή είχε σημαντική αύξηση τίτλων, καθώς και σε συνεχή έσοδα από τον μεγάλο αριθμό νέων παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του 2022. Αυτοί οι τίτλοι ήταν remakes, remasters και spin-offs, με το τελευταίο οικονομικό έτος να πουλάει περίπου 4 εκατομμύρια παιχνίδια που ανήκαν σε αυτή τη κατηγορία. Συμπεριλαμβανομένων των Sonic Colors Ultimate, Super Monkey Ball Banana Mania και Lost Judgment, το οποίο θεωρείται spin-off του Yakuza.

Η Sega προβλέπει ότι θα πουλήσει περίπου 5 εκατομμύρια παιχνίδια σε αυτές τις κατηγορίες το οικονομικό έτος που λήγει τον Μάρτιο του 2023. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένετε και άλλα remakes, remasters και spin-offs έως τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Τώρα, όσον αφορά τα παιχνίδια της γενικά, η Sega λέει ότι 7 τίτλοι που κυκλοφόρησαν το τελευταίο οικονομικό έτος, σε πολλές πλατφόρμες, σημείωσαν 6 εκ. πωλήσεις.

Για το οικονομικό έτος που λήγει το 2023, προβλέπει υπερδιπλάσιο αριθμό πωλήσεων – περίπου 13 εκατομμύρια, επειδή ετοιμάζει περισσότερα παιχνίδια και συγκεκριμένα 13 αντί για 7.

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Sega δουλεύει πάνω στα reboot των Crazy Taxi και Jet Set Radio. Μάλιστα, λέγεται πως οι δύο τίτλοι θα είναι μέσα στο “Super Game” project της Sega.

Tags: