SEGA: Νέες εικόνες και πληροφορίες για τα Crazy Taxi, Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi και Streets of Rage

Μια ακόμη ματιά στη νέα εποχή της
21 Δεκεμβρίου 2023 16:10
SEGA: Νέες εικόνες και πληροφορίες για τα Crazy Taxi, Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi και Streets of Rage

Όπως σας ενημερώσαμε, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023 η SEGA ανακοίνωσε πως όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, ούτε τέσσερα, αλλά πέντε λατρεμένα IPs από το παρελθόν της θα επιστρέψουν.

Συγκεκριμένα, ο ιαπωνικός κολοσσός δήλωσε εμφατικά πως ξεκινάει μια νέα εποχή και έτσι ετοιμάζει μεταξύ άλλων ολοκαίνουργιο Crazy Taxi, καθώς και νέα παιχνίδια για τα Jet Set Radio, Shinobi, Golden Axe και Streets of Rage franchises.

Τώρα, η εταιρία πραγματοποίησε μια νέα παρουσίαση για τους επενδυτές της, στο πλαίσιο της οποίας μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες για τα εν λόγω παιχνίδια. Τα σημαντικότερα νέα στοιχεία είναι το τελικό όνομα του Streets of Rage παιχνιδιού, το οποίο θα έχει τον υπότιτλο Revolution, καθώς και η δομή του Jet Set Radio, το οποίο θα είναι open-world.

Ακολουθούν οι νέες εικόνες και οι επίσημες περιγραφές των παιχνιδιών από την εσωτερική παρουσίαση της SEGA:

Crazy Taxi

Καινοτόμα και φρέσκια δράση οδήγησης! Χαρούμενη αίσθηση ελευθερίας και συγχώνευση της φύσης και της πόλης. Εξερευνήσετε τη νέα εκδοχή της Crazy City!

Golden Axe

Πολεμιστές ξεσηκώνονται για να υποτάξουν τους δαίμονες! Νικήστε τους εχθρούς σας με μια ποικιλία επιθέσεων με σπαθιά και μαγεία! Η θρυλική ιστορία για το περίφημο "Golden Axe" πρόκειται να ξεκινήσει!

Jet Set Radio

"Αντικουλτούρα" και δρόμοι του Τόκιο σε ένα open world. Γνωρίστε το κίνημα της "εξέγερσης" που νιώθει ελεύθερο σε μια ασφυκτική κοινωνία. Κάντε φίλους, αυξήστε τους fans σας και δημιουργήστε ένα κίνημα!

Shinobi

Σκοτώστε τους εχθρούς στη σιωπή της στιγμής. Τρέξτε στον κόσμο του Shinobi, γεμάτο me τέρατα και νίντζα δράση. Αρπάξτε το Oborozuki, το θρυλικό σπαθί, και σκοτώστε το κακό για άλλη μια φορά. Η φυλή σας και ο κόσμος βασίζονται σε εσάς.

Streets of Rage: Revolution

Η αγαπημένη side-scrolling beat 'em up action σειρά! Αναλάβετε τον έλεγχο ενός από τους πρώην αστυνομικούς και κάντε την πόλη ένα μέρος όπου οι άνθρωποι δεν χρειάζεται πλέον να περπατούν στους "δρόμους της οργής"!