ΦΗΜΗ: Η Sega φτιάχνει το νέο “Crazy Taxi” και θέλει να γίνει το δικό της “Fortnite”

Καθώς και το επόμενο Jet Set Radio
19 Απριλίου 2022 14:50
ΦΗΜΗ: Η Sega φτιάχνει το νέο “Crazy Taxi” και θέλει να γίνει το δικό της “Fortnite”

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Sega θα διαθέσει ένα τεράστιο budget για να αναγεννήσει το Crazy Taxi και το Jet Set Radio, για να “κυνηγήσει” και αυτή παγκόσμιες επιτυχίες όπως το Fortnite. Μάλιστα, λέγεται πως οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν σε δύο ή τρία χρόνια και θα είναι μέσα στο “Super Game” project της Sega που ανακοίνωσε το 2021.

Η φιλοδοξία της Sega εδώ είναι να δημιουργήσει live-service παιχνίδια που θα μπορούν να αντέξουν στο χρόνο, να συγκεντρώσουν παίκτες και να βασίζεται σε αυτά ως επαναλαμβανόμενη πηγή εσόδων. Με άλλα λόγια, η εταιρία θέλει το δικό της “Fortnite”.

Το νέο Crazy Taxi βρίσκεται υπό ανάπτυξη περίπου ένα χρόνο σύμφωνα με το ρεπορτάζ και αναμένεται να το δούμε -κατά πάσα πιθανότητα- σε τρία χρόνια από τώρα.

Άλλες πληροφορίες που να σχετίζονται με το Jet Set Radio δεν ήρθαν στη δημοσιότητα και ούτε γνωρίζουμε πόσο καιρό βρίσκεται αυτό το παιχνίδι υπό ανάπτυξη.

Η στρατηγική της Sega για το “Super Game” project της, θέλει εκείνη να κυκλοφορεί πέντε τίτλους τα επόμενα χρόνια που θα διατεθούν παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου FPS τίτλου από ευρωπαϊκό στούντιο, διάφορα remakes, reboots και remasters.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Μιας και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, καλό είναι να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Tags: