Το Like a Dragon: Infinite Wealth έγραψε ιστορία με νέο ορόσημο για τη σειρά Yakuza

Καταφέρνοντας κάτι που κανένα άλλο κεφάλαιο δεν μπόρεσε
23 Ιανουαρίου 2024 21:52
Το Like a Dragon: Infinite Wealth έγραψε ιστορία με νέο ορόσημο για τη σειρά Yakuza

Το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της Yakuza σειράς της SEGA, η οποία είναι πλέον γνωστή με την ονομασία Like a Dragon, κατάφερε ένα εντυπωσιακό ορόσημο. Συγκεκριμένα, το Like a Dragon: Infinite Wealth είναι το υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδι στην ιστορία του franchise.

Σύμφωνα με τις πρώτες 42 αξιολογήσεις από μέσα του εξωτερικού, ο τίτλος βαθμολογείται με 91/100 στην reviews aggregator πλατφόρμα Metacritic. Είναι η πρώτη φορά που οποιοδήποτε Yakuza συγκεντρώνει μέσο όρο πάνω από 90 και μάλιστα η διαφορά είναι αξιοσημείωτη. Το προηγούμενο υψηλότερα βαθμολογημένο κεφάλαιο ήταν το Yakuza 0, με βαθμολογία 85 και αμέσως μετά ακολουθεί το Yakuza: Like a Dragon με βαθμολογία 84.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Like a Dragon: Infinite Wealth της SEGA θα καταφθάσει στις 26 Ιανουαρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Το παιχνίδι συνεχίζει την ιστορία τόσο του Ichiban Kasuga, πρωταγωνιστή του Yakuza: Like a Dragon, όσο και του Kazuma Kiryu, του αρχικού πρωταγωνιστή του franchise.

Με το Infinite Wealth για πρώτη φορά οι παίκτες θα ταξιδέψουν εκτός Ιαπωνίας, στη Χαβάη, χωρίς βέβαια να λείπουν και μερικές οικίες τοποθεσίες από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Το παιχνίδι είναι το ένατο βασικό κεφάλαιο της σειράς και άμεσο sequel του Yakuza: Like a Dragon του 2020 και του spin-off τίτλου Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name που έφτασε μέσα στο 2023.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση παρακολουθώντας ξανά το stroy trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: