Φήμη μεγατόνων για τεράστια επιστροφή στο Mass Effect 4

Το επίσημο merchandise ενδέχεται να αποκάλυψε πρόωρα την έκπληξη
10 Μαΐου 2022 23:51
Φήμη μεγατόνων για τεράστια επιστροφή στο Mass Effect 4

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το άρθρο ενδέχεται να περιλαμβάνει spoilers για την επιστροφή ενός σημαντικού χαρακτήρα στο επόμενο Mass Effect, ενώ περιλαμβάνει spoilers για το φινάλε του Mass Effct 3.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόλις ένα trailer για το επόμενο Mass Effect, το οποίο αν και δεν έχει κάποιον επίσημο υπότιτλο, αναφέρεται από πολλούς ως Mass Effect 4, αφού τα γεγονότα του αναμένεται να διαδραματίζονται ξανά στον Milky Way γαλαξία. Βέβαια, κατά τη διάρκεια του τελευταίου N7 Day, η BioWare είχε δώσει στη δημοσιότητα και ένα ολοκαίνουργιο εικαστικό, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Τώρα, το στούντιο αποφάσισε να πουλήσει μέσα από το επίσημο BioWare Store το εν λόγω εικαστικό σε μορφή λιθογραφίας και μάλλον αποκάλυψε εκ παραδρομής μια τεράστια επιστροφή του Mass Effect 4. Συγκεκριμένα, ο παρατηρητικός YouTuber MrHulthen ανακάλυψε πως στιγμιαία η περιγραφή του προϊόντος έγραφε:

Ενώ ο Shepard και οι επιζώντες μένουν για να μαζέψουν τα συντρίμμια, οι fans μένουν να αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει.

Στη συνέχεια, η περιγραφή του αντικειμένου άλλαξε, αναφέροντας:

Η απειλή των Reapers μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά με μεγάλο κόστος, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Γης. Ενώ οι επιζώντες μένουν να μαζέψουν τα συντρίμμια, οι fans μένουν να αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει.

Πλέον η BioWare αποφάσισε να αφαιρέσει εξ ολοκλήρου το πρώτο σκέλος της περιγραφής, φουντώνοντας για τα καλά τις φήμες και τις εικασίες.

Η κοινότητα, λοιπόν, πιστεύει πλέον πως ο λατρεμένος πρωταγωνιστής της αρχικής Mass Effect τριλογίας, ο Commander Shepard θα πρωταγωνιστήσει και στο νέο κεφάλαιο της σειράς. Φυσικά, το φινάλε του Mass Effect 3 ήταν αρκετά ανοιχτό, οπότε αυτό το ενδεχόμενο σίγουρα δεν αποκλείεται. Αν ο Shepard επιστρέψει βέβαια, αυτό σημαίνει πως θα έχουμε και ένα μόνο canon ending, αφού στις άλλες επιλογές, ο χαρακτήρας θυσιάζεται για να σταματήσει τους Reapers. Αυτό είναι το Perfect Ending που πρακτικά επεκτείνει την Destroy επιλογή που θυσιάζει τις συνθετικές μορφές ζωής.