Νέο Mass Effect - Η BioWare κλείνει το μάτι στους fans με ολοκαίνουργιο εικαστικό

Και ενδιαφέροντα στατιστικά από το remaster της τριλογίας
08 Νοεμβρίου 2021 14:00
Νέο Mass Effect - Η BioWare κλείνει το μάτι στους fans με ολοκαίνουργιο εικαστικό

Με αφορμή τη N7 Day που γιορτάζει ετησίως η BioWare στις 7 Νοεμβρίου, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα νέο poster για το επερχόμενο Mass Effect. Είναι ένα από τα ελάχιστα νέα στοιχεία που έχουμε δει από τη συνέχεια της λατρεμένης σειράς, μετά την αρχική αποκάλυψη στα The Game Awards.

Περνώντας, όμως, σε λεπτομέρειες, η εν λόγω αφίσα απεικονίζει ένα διαστημόπλοιο που έχει προσγειωθεί σε κάποιον άγνωστο πλανήτη με το πλήρωμά του να έχει αποβιβαστεί, περπατώντας προς έναν κρατήρα. Πρόκειται για μια ομάδα τεσσάρων χαρακτήρων, ο ένας εκ των οποίων μοιάζει να είναι Krogan. Μάλιστα, στο κέντρο του κρατήρα φαίνεται να υπάρχει κάποιο πτώμα ή κάποιο άλλο σημείο ενδιαφέροντος που δεν είναι όμως ξεκάθαρα αναγνωρίσιμο απ’ αυτή την προοπτική. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, όπως επισήμαναν πολλοί fans, πως η χρωματική παλέτα και ο σχηματισμός του κρατήρα παραπέμπουν στο πρόσωπο των ρομποτικών Geth χαρακτήρων.

Αυτό ενδεχομένως αφήνει να εννοηθεί πως οι Geth θα επιστρέψουν στο νέο Mass Effect ή πως θα μάθουμε τη μοίρα τους μετά το τέλος του Mass Effect 3. Εξάλλου, το νέο παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον Milky Way γαλαξία αρκετά χρόνια μετά την αρχική τριλογία, αφήνοντας στην άκρη το νέο αφηγηματικό τόξο που ξεκίνησε με το Mass Effect Andromeda.

Μπορείτε να δείτε το poster μέσα από το tweet που ακολουθεί.

Πέρα από τη συγκεκριμένη αφίσα, η N7 Day πέρασε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού η BioWare τη γιόρτασε με ένα απλό blog post. Η πιο αξιοσημείωτη αποκάλυψη ήταν ένα νέο infographic με ενδιαφέροντα στατιστικά από το Mass Effect Legendary Edition, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.