Οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις του Humble Bundle ξεκίνησαν  

Πολλά παιχνίδια σε μειωμένες τιμές

Οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις του Humble Bundle ξεκίνησαν

Οι ανοιξιάτικες προσφορές του Humble Bundle ξεκίνησαν πριν μερικές ώρες και η πλατφόρμα σάς προσφέρει δεκάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές που μερικά αγγίζουν και το -90%. Αυτές οι εκπτώσεις περιλαμβάνουν και ειδικά “flash sales” με τίτλους να εναλλάσσονται κάθε 48 ώρες και αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 24 Μαΐου, όσο θα διαρκέσουν δηλαδή οι ανοιξιάτικες προσφορές του Humble Bundle.

Έτσι θα μπορείτε να βρείτε παιχνίδια που ίσως είχατε στο wishlist σας εδώ και καιρό, όπως είναι τα Doom Eternal, Deep Rock Galactic, Dying Light 2, Hitman 3, Attack on Titan 2: Final Battle with Bonus, Cyberpunk 2077, Unpacking και άλλα σε αρκετά μειωμένες τιμές.

Το Doom Eternal έχει λάβει μία έκπτωση της τάξεως -67% και κοστίζει €13.19, ενώ τα Dying Light 2, Hitman 3, Cyberpunk 2077, Trek To Yomi κοστίζουν με την έκπτωση €47.99, €29.99, €29.99 και €17.99 αντίστοιχα.

Για όλες τις προσφορές πατήστε εδώ.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Humble Bundle, η εταιρεία προσφέρει τακτικά διαφορετικά πακέτα παιχνιδιών, κόμικς, βιβλίων κ.α. και ένα ποσοστό του κέρδους πηγαίνει σε επιλεγμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ροη ειδησεων