Final Fantasy 16: Σύντομα το νέο trailer – Σχεδόν ολοκληρώθηκε η ανάπτυξή του

Νέες πληροφορίες από τον παραγωγό του
06 Μαΐου 2022 23:18
Final Fantasy 16: Σύντομα το νέο trailer – Σχεδόν ολοκληρώθηκε η ανάπτυξή του

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου livestream σχετικά με ένα event του Final Fantasy 14 Online με θεματολογία Nier Reincarnation, ο παραγωγός του MMO μίλησε και για το Final Fantasy 16, το οποίο επίσης επιβλέπει, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας αρκετές σημαντικές πληροφορίες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Naoki Yoshida αποκάλυψε πως η ανάπτυξη του sequel της λατρεμένης JRPG σειράς όχι απλά κυλά ομαλά, αλλά βρίσκεται πλέον στα τελικά της στάδια και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί,. Συγκεκριμένα, η ομάδα ασχολείται αυτή τη στιγμή με το polishing και το debugging, για να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εμπειρία για τους παίκτες. Μάλιστα, ο Yoshida τόνισε πως το στούντιο έχει και ένα ολοκαίνουργιο trailer που θα κυκλοφορήσει σύντομα, το οποίο μάλιστα ήταν έτοιμο εδώ και καιρό, ωστόσο εν τέλει αποφασίστηκε να μην προβληθεί για λόγους που δεν αποκάλυψε.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως πέρυσι το Δεκέμβριο, η Square Enix είχε αποκαλύψει πως ο τίτλος θα παρουσιαστεί ξανά την άνοιξη του 2022. Εφόσον, λοιπόν, ο Yoshida μόλις έκανε γνωστό πως το επόμενο trailer είναι ήδη έτοιμο και πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα, μάλλον η νέα παρουσίαση του παιχνιδιού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Είναι πιθανό πως θα δούμε το παιχνίδι στο Summer Game Fest του Geoff Keighley που είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουνίου, ίσως στο καλοκαιρινό σόου που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιήσει το PlayStation ή ίσως και σε κάποιο αφιερωμένο State of Play, όπως συνηθίζει τελευταία η Sony.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy 16 βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5.