Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το τελευταίο σημαντικό DLC του Final Fantasy 16 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται μέσα στον Απρίλιο
24 Μαρτίου 2024 20:47
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το τελευταίο σημαντικό DLC του Final Fantasy 16 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύστερα από το πρώτο DLC με την ονομασία Echoes of the Fallen, η Square Enix έδωσε τώρα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, το trailer, αλλά και την ημερομηνία για το τελευταίο DLC του Final Fantasy 16. Ο λόγος γίνεται για το The Rising Tide, το τελευταίο chapter του τίτλου, το οποίο όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει διαθέσιμο στις 18 Απριλίου.

Θα μπορείτε να αποκτήσετε το DLC με δύο διαφορετικούς τρόπους, είτε από το Expansion Pass που περιέχει και τα δύο πακέτα επέκτασης, είτε μεμονωμένα από το PlayStation Store. Το The Rising Tide λαμβάνει χώρα πριν το φινάλε του κύριου παιχνιδιού και περιλαμβάνει κάποια πολύ σημαντικά set pieces, όπως λέει η Square Enix.

Η περίληψη αναφέρει: Ένα γράμμα χωρίς σήμανση φτάνει στο κρησφύγετο και περιέχει ένα πολύ περίεργο αίτημα: ο Dominant του Leviathan, χρειάζεται διάσωση. Έτσι, ο Clive και οι σύντροφοί του πρέπει να ταξιδέψουν στη Mysidia - μια κρυμμένη γη κάτω από έναν γαλάζιο ουρανό - όπου θα αποκαλύψουν την τραγική ιστορία ενός ξεχασμένου λαού.

Το level cap έχει αυξηθεί στα 60 στα Story Focused Mode and Action Focused Mode, αλλά και στα 110 στο Final Fantasy Mode (New Game+). Η Square Enix αποκάλυψε ότι σε αυτό το πακέτο επέκτασης, οι παίκτες θα βρεθούν σε ολοκαίνουργιες περιοχές που είναι κρυμμένες με διάφορα μυστικά, αν και προς το παρόν δε γνωρίζουμε ακριβώς την έκτασή τους.

Δείτε φωτογραφίες από το The Rising Tide:

Περισσότερα για το DLC μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το The Rising Tide του Final Fantasy 16 θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω.