Final Fantasy VII Remake – Part 3: Η Square Enix έχει ευχάριστα νέα για το κλείσιμο της τριλογίας!

Μίλησε για πρώτη φορά για το 3ο και τελευταίο μέρος της remake τριλογίας
13 Απριλίου 2024 14:43
Final Fantasy VII Remake – Part 3: Η Square Enix έχει ευχάριστα νέα για το κλείσιμο της τριλογίας!

Η Square Enix έδωσε ένα μικρό update για το 3ο μέρος (Part 3) του Final Fantasy VII remake, το οποίο ελπίζει ότι θα έχει στην ανάπτυξη για 3 χρόνια.

Τα νέα έρχονται μέσα από διάφορες συνεντεύξεις προγραμματιστών που δημοσιεύτηκαν στο βιβλίο Final Fantasy VII Remake Ultimania που μόλις κυκλοφόρησε σε ορισμένες περιοχές. Η χρήστης του X (πρώην Twitter), με το όνομα Audrey, δημοσίευσε ορισμένα λόγια των δημιουργών και όπως μαθαίνουμε τώρα, η ιστορία του 3ου και τελευταίου μέρους του remake έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το βιβλίο, ο creative director, Tetsuya Nomura, δήλωσε ότι η ιστορία του 3ου παιχνιδιού έχει ήδη γραφτεί και ελπίζει ότι πολύ σύντομα θα μπορούν οι ηθοποιοί να μπουν στο στούντιο για να γράψουν.

Ο δημιουργός πρόσθεσε επίσης, ότι ο Yoshinori Kitase (παραγωγός) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσθέσει κάτι νέο και πολύ σημαντικό στο 3ο παιχνίδι, παρόλο που δεν υπήρχε στο πρωτότυπο του PlayStation 1. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε κάτι περισσότερο.

Συνεχίζοντας με τις δηλώσεις, ο Kitase εξήγησε ότι η ομάδα της Square Enix κατάφερε να δημιουργήσει το Rebirth μέσα σε 3 χρόνια -πάνω κάτω- και πιστεύει ότι η ομάδα θα κρατήσει το ίδιο μοτίβο και στο τελευταίο μέρος. Οπότε, μην ελπίζετε ότι θα δείτε το τελευταίο κεφάλαιο πολύ σύντομα, καθώς φαίνεται ότι είναι μακριά μας για 3 ή και 4 χρόνια από τώρα.

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το δεύτερο μέρος της remake τριλογίας της Square Enix που θέλει να σας διηγηθεί ξανά την ιστορία του θρυλικού ιαπωνικού RPG που αναπροσδιόρισε το είδος. Φυσικά, επιστρέφουν οι λατρεμένοι χαρακτήρες Cloud, Barret, Tifa, Aerith και Red XIII, αλλά και ο Sephiroth που παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Η νέα αυτή περιπέτεια είναι για όλους τους παίκτες, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν παίξει ακόμη το Final Fantasy VII Remake ή το πρωτότυπο του PlayStation.

Το Final Fantasy VII Rebirth βρίσκεται τώρα διαθέσιμο αποκλειστικά για το PS5.