Μεγάλες προσφορές σε Final Fantasy και άλλων παιχνιδιών της Square Enix στο Steam

Τώρα είναι η ευκαιρία για να αγοράσετε αν θέλατε κάποιο
24 Μαρτίου 2024 19:56
Μεγάλες προσφορές σε Final Fantasy και άλλων παιχνιδιών της Square Enix στο Steam

Το Steam συνεχίζει με τις ανοιξιάτικες προσφορές του και αυτή τη στιγμή θα βρείτε μια συγκεκριμένη κατηγορία στην πλατφόρμα με πολλά παιχνίδια της Square Enix. Έτσι, αν θέλατε να αγοράσετε κάποιον από τους τίτλους της εταιρίας στο PC σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, καθώς θα βρείτε γνωστά projects σε αρκετά χαμηλές τιμές.

Το “Square Enix Publisher Sale” ξεκίνησε στο Steam με το Final Fantasy VII Remake Intergrade να έχει δει τεράστια έκπτωση, αφού από τα 79.99 ευρώ θα το βρείτε στα 39.99 ευρώ.

Το ίδιο ισχύει και για το Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, το οποίο κοστίζει τώρα 29.99 ευρώ από τα 49.99 ευρώ. Συνεχίζοντας, υπάρχει σε προσφορά και το πρωτότυπο Final Fantasy VII στα 5.19 ευρώ από τα 12.99, το Star Ocean The Second Story A στα 39.9 ευρώ, το NieR: Automata στα 15.99 ευρώ, το NieR Replicant στα 23.99 ευρώ.

Οι εκπτώσεις χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως είναι αυτή του “Party-Based RPG”, στην οποία υπάρχουν παιχνίδια όπως το legend of Mana, το Chrono Trigger, το Tactics Ogre Reborn, το Dragon Quest XI και πολλά άλλα.

Βρείτε όλες τις προσφορές της Square Enix πατώντας εδώ.

Τέλος, μεγάλη έκπτωση έχει δει και το πρόσφατο παιχνίδι με το όνομα Forspoken, του οποίου η τιμή είναι στα 31.99 ευρώ από τα 79.99 ευρώ που κόστιζε αρχικά, αλλά και όλα όσα Final Fantasy υπάρχουν στο Steam.