ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα έρθει το Kingdom Hearts 4

Λίγοι μήνες έμειναν ακόμη
28 Απριλίου 2024 22:58
ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα έρθει το Kingdom Hearts 4

Το Kingdom Hearts IV είχε ανακοινωθεί πριν δύο ολόκληρα χρόνια, με αφορμή την μεγάλη επέτειο 20 χρόνων της λατρεμένης σειράς. Από τότε όμως επικρατεί σιγή ιχθύος, με την Square Enix να μην έχει αποκαλύψει καμία απολύτως καινούργια λεπτομέρεια για το πρώτο κεφάλαιο του νέου "The Lost Master Arc".

Τώρα όμως, μόλις μάθαμε μια πληροφορία, η οποία είναι μάλιστα και πολύ σημαντική. Όπως επισημαίνει το μέσο Insider Gaming, σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker DanielRPK, το Kingdom Hearts 4 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025! Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία του δεν απέχει και πολύ ακόμη και έτσι δεν είναι απίθανο να δούμε κάποιο νέο trailer σύντομα, ίσως στα διάφορα καλοκαιρινά σόου που έπονται ή ίσως στα The Game Awards στο τέλος του έτους.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με διάφορες αναφορές, η ανάπτυξη του παιχνιδιού μάλλον ξεκίνησε το 2020. Αυτό σημαίνει πως η Square Enix εργάζεται πάνω στον τίτλο εδώ και τέσσερα χρόνια, ίσως από τη στιγμή που ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Kingdom Hearts 3 που κυκλοφόρησε το 2019.

Για την ώρα γνωρίζουμε ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με το project, όπως ότι θα υπάρχουν πολλοί ανοιχτοί κόσμοι για εξερεύνηση, ίσως στο πλαίσιο κάποιου multiverse, και ότι ο Sora θα έρθει αντιμέτωπος με το Heartless. Αν όμως η κυκλοφορία του πράγματι απέχει μόλις μερικούς μήνες, σίγουρα δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

Το πρώτο trailer του Kingdom Hearts 4: