Ο σκηνοθέτης του “District 9” ετοιμάζει ένα “next-gen” Cyberpunk battle royale παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα επικεντρώνεται και στην αφήγηση
05 Μαΐου 2022 23:30
Ο σκηνοθέτης του “District 9” ετοιμάζει ένα “next-gen” Cyberpunk battle royale παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Neill Blomkamp γνωστός από την ταινία “District 9”, ετοιμάζει ένα παιχνίδι με την Gunzilla Games που υπόσχεται να είναι το επόμενο “next-gen” battle royale. Συγκεκριμένα, το στούντιο έχει στα σκαριά το “Off the Grid” ένα τρίτου προσώπου παιχνίδι, που έχει ένα ιδιαίτερο στιλ “Cyberpunk” και επικεντρώνεται στην “εξέλιξη της αφήγησης”, με τον Richard K. Morgan του Crysis 2, να επιμελείται το σενάριο.

Το Off the Grid βάζει στην αρένα 150 παίκτες, αλλά θα υπάρχουν και PvE αποστολές που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του match, με τις ενέργειες των παικτών να επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα εξελίσσεται η ιστορία. Το crafting και το customisation θα είναι επίσης ένα βασικό στοιχείο, με το παιχνίδι να “ενθαρρύνει” τους παίκτες να ανταλλάζουν αντικείμενα μεταξύ τους.

Με το Off The Grid φιλοδοξία μας δεν είναι μόνο να δημιουργήσουμε το Battle Royale 2.0 προσθέτοντας απλά ένα βαθύ σύστημα προόδου για τον παίκτη, αλλά να εξελίξουμε τον κόσμο που έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσει τη δική του ζωή, μιας και αλλάζει με απροσδόκητους τρόπους κάθε φορά που ένας παίκτης επανέρχεται στο παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα αποκαλυφθούν σύντομα. Η Gunzilla Games ιδρύθηκε το 2020, ενώ ο Blomkamp εντάχθηκε στο δυναμικό της το 2021.