ΦΗΜΗ: Ακυρώθηκε το Halo Battle Royale παιχνίδι

Που βρισκόταν χρόνια υπό ανάπτυξη
15 Ιανουαρίου 2024 16:02
ΦΗΜΗ: Ακυρώθηκε το Halo Battle Royale παιχνίδι

Εδώ και χρόνια κυκλοφορούσαν διαρροές και φήμες σχετικά με το λεγόμενο ‘Project Tatanka’, ένα Battle Royale που είχε ξεκινήσει ως mode του Halo Infinite και έπειτα εξελίχθηκε σε κανονικό αυτόνομο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετών αξιόπιστων insiders και δημοσιογράφων, το project βρισκόταν υπό ανάπτυξη τουλάχιστον από το 2020, με την 343 Industries να συνεργάζεται για το εγχείρημα με την έμπειρη Certain Affinity, η οποία έχει βοηθήσει ως co-developer σε πολλά Halo projects.

Μάλιστα, αν και το project δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ίδια την Microsoft, τον Απρίλιο του 2022 η Certain Affinity είχε ανακοινώσει πως η συνεργασία της με την 343 Industries θα γίνει πιο «στενή» από ποτέ, αφού η εταιρία της εμπιστεύτηκε «να εξελίξει το Halo Infinite με νέους και συναρπαστικούς τρόπους».

Τελικά, μετά από όλα αυτά τα χρόνια αναμονής, το project φαίνεται πως δε θα δει ποτέ το φως της ημέρας, ούτε θα δώσει τη δυνατότητα στους fans της σειράς να δοκιμάσουν το εξαιρετικά δημοφιλές multiplayer genre. Συγκεκριμένα, ο αρκετά αξιόπιστος leaker Shpeshal_Nick, αποκάλυψε στο νεότερο επεισόδιο του XboxEra podcast πως το Project Tatanka έχει πλέον ακυρωθεί.

Στο Project Tatanka δούλευαν περισσότεροι από 100 developers, σύμφωνα με τις φήμες. Ακόμη είναι αβέβαιο πως η ακύρωση αυτή θα επηρεάσει το μέλλον της Certain Affinity και της 343 Industries, αν φυσικά η φήμη ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Για την ώρα η Microsoft δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη τοποθέτηση.