Fortnite: Έξι χρόνια μετά, ο αρχικός χάρτης επιστρέφει!

Και η νοσταλγία χτυπά κόκκινο
27 Οκτωβρίου 2023 19:21
Fortnite: Έξι χρόνια μετά, ο αρχικός χάρτης επιστρέφει!

Έπειτα από αρκετές φήμες και εικασίες τον τελευταίο καιρό, η Epic Games μόλις επιβεβαίωσε πως ο αρχικός χάρτης του Fortnite θα επιστρέψει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πασίγνωστο battle royale παιχνίδι αναμένεται να ταξιδέψει πίσω στην πρώτη σεζόν από τον Σεπτέμβριο του 2017, χωρίς να απουσιάζουν ωστόσο και gameplay στοιχεία από την τρέχουσα έκδοση, όπως το sprinting και το mantling. Ειδικότερα, η νοσταλγική επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου του 2023.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Epic.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως διάφορες πρόσφατες φήμες και διαρροές είχαν αναφέρει πως όντως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ειδικότερα, υπήρχαν πληροφορίες πως η Epic ετοιμάζει ένα ξεχωριστό event, στο πλαίσιο του οποίου η ροή του χρόνου θα "χαλάσει". Έτσι, το Fortnite θα επιστρέψει στην αρχή και έπειτα οι σεζόν θα αλλάζουν κάθε μια εβδομάδα. Δηλαδή, στις 3 Νοεμβρίου και για μια εβδομάδα, οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από το Chapter 1 Season 1, έπειτα για μια εβδομάδα η εμπειρία θα είναι αντίστοιχη με αυτή της Chapter 1 Season 2, κ.ο.κ.

Μέχρι στιγμής η Epic Games δεν έχει επιβεβαιώσει αν πράγματι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αφού το πρώτο σκέλος της φήμης έχει πλέον επιβεβαιωθεί.

Για την ιστορία, το Fortnite Battle Royale, όπως ονομαζόταν το μακρινό πλέον 2017, είχε κυκλοφορήσει ως συνοδευτικό παιχνίδι για το Fortnite: Save the World, λίγο μετά το ντεμπούτο του εξαιρετικά επιτυχημένου PlayerUnknown's Battlegrounds. Μέσα σε μερικούς μήνες έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, ξεπερνώντας τους 350 εκατομμύρια παίκτες μέχρι το Μάιο του 2020.