Τέλος για ένα battle royale παιχνίδι που κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι!

Σταματάει η περαιτέρω ανάπτυξή του
16 Μαΐου 2023 17:55
Τέλος για ένα battle royale παιχνίδι που κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι!

Περίπου ένα χρόνο μετά το αρχικό του ντεμπούτο πέρυσι τον Απρίλιο, το τέλος έφτασε για το free-to-play battle royale παιχνίδι Vampire The Masquerade: Bloodhunt.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης Sharkmob ανακοίνωσε ότι η κοινότητα των ενεργών παικτών έχει συρρικνωθεί τόσο που πλέον θα χρειαστεί να σταματήσει η περαιτέρω ανάπτυξη του τίτλου. Παράλληλα, και το monetization εντός του παιχνιδιού θα απενεργοποιηθεί.

Για το άμεσο μέλλον οι servers θα παραμείνουν ενεργοί για τους παίκτες που παίζουν ακόμη, ενώ η ομάδα τόνισε ότι θα προσθέσει και έναν νέο μηχανισμό ψηφοφορίας για να μείνει η εμπειρία όσο πιο φρέσκια γίνεται.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι για να ενθουσιάσουμε και να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας, ωστόσο, ενώ έχουμε μια καταπληκτική και πολύ αφοσιωμένη κοινότητα, δεν καταφέραμε να φτάσουμε το κρίσιμο σημείο που απαιτείται για να συνεχίσουμε. Αυτό μας οδήγησε στην απόφαση να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του Bloodhunt.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Bloodhunt είναι ένα third-person action shooter που βάζει τους παίκτες αντιμέτωπους, ως βαμπίρ με υπερφυσικές δυνάμεις, στην πόλη της Πράγας. Το παιχνίδι βασίζεται στο επιτραπέζιο Vampire: The Masquerade και αποτελεί μέρος της ευρύτερης σειράς World of Darkness που περιλαμβάνει πολλά άλλα παιχνίδια.

Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα μετά από μια συγκέντρωση βαμπίρ στην πόλη, μετά την οποία ξέσπασε πόλεμος μεταξύ των αιρέσεων βαμπίρ. Τα βαμπίρ αναλαμβάνουν να επιβιώσουν από τη διαμάχη αυτή, πολεμώντας τόσο μεταξύ τους όσο και με μια οντότητα που προσπαθεί να τα εξοντώσει γενικότερα.