Πόσο μεγάλο θα είναι τελικά το Xbox & Bethesda σόου του Ιουνίου;

Νέες πληροφορίες
04 Μαΐου 2022 17:07
Πόσο μεγάλο θα είναι τελικά το Xbox & Bethesda σόου του Ιουνίου;

Πριν μερικές ημέρες η Microsoft επιβεβαίωσε το καλοκαιρινό της gaming event, στο οποίο αναμένεται να μάθουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Xbox και την Bethesda. Συγκεκριμένα, το σόου είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), με την επίσημη ανακοίνωση να τονίζει ότι θα δούμε «εκπληκτικά παιχνίδια από τα Xbox Game Studios, τη Bethesda και από συνεργάτες σε όλο τον πλανήτη».

Ωστόσο, η Microsoft δεν επιβεβαίωσε διάφορες σημαντικές πληροφορίες, όπως είναι για παράδειγμα τη συνολική διάρκεια της παρουσίασης. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το περσινό Xbox & Bethesda Games Showcase άγγιξε τη 1 ώρα και τα 25 λεπτά, ενώ το σόου του Xbox για το 2020 ήταν ελαφρώς μικρότερο στα 57 λεπτά. Όπως φαίνεται, φέτος το Xbox θα έχει αρκετά πράγματα να παρουσιάσει, αφού νέες πληροφορίες δείχνουν πως το σόου της θα διαρκέσει από 1 ώρα και 30 λεπτά έως και 2 ώρες.

Συγκεκριμένα, παρατηρητικοί Xbox fans ανακάλυψαν πως η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας για το event, περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο για αυτόματη προσθήκη του Xbox & Bethesda Games Showcase στο ημερολόγιο. Χρησιμοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό, το σόου προστίθεται στο ημερολόγιο του χρήστη με διάρκεια μιάμιση ώρα. Από την άλλη, αν κάποιος πραγματοποιήσει το ίδιο από την ιστοσελίδα του Summer Game Fest, το σόου καταλαμβάνει δύο ώρες στο ημερολόγιο. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως ο Geoff Keighley θα έχει κάποιο pre-show μισής ώρας, πριν την επίσημη έναρξη της ζωντανής μετάδοσης του Xbox.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το Xbox & Bethesda Games Showcase θα μας απασχολήσει για μιάμιση ώρα. Μεταξύ άλλων η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει τη μεγάλη αποκλειστικότητα των κονσολών της για φέτος, το Starfield, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου των Xbox και Bethesda, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι!

Tags: