Δύο μεγάλα παιχνίδια της EA μάλλον έρχονται στο Xbox Game Pass

Μέσα στις επόμενες ημέρες
30 Απριλίου 2022 18:30
Δύο μεγάλα παιχνίδια της EA μάλλον έρχονται στο Xbox Game Pass

Μετά την πρόσφατη προσθήκη του NBA 2K22 στο ρόστερ του Xbox Game Pass, η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft ετοιμάζεται να εμπλουτιστεί ξανά και πιο συγκεκριμένα φαίνεται πως θα υποδεχθεί έναν ακόμη αθλητικό τίτλο, το FIFA 22 της EA.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πιθανότατα το ποδοσφαιράκι της Electronic Arts θα κάνει πολύ σύντομα το ντεμπούτο του στο Xbox Game Pass, μιας και μερικοί χρήστες αναφέρουν πως η ένδειξη της υπηρεσίας ξεκίνησε να εμφανίζεται δίπλα από το εξώφυλλο του παιχνιδιού στη σελίδα του στο Microsoft Store. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές πως ακριβώς το ίδιο συνέβη και με το Battlefield 2042, το οποίο επίσης δείχνει την ένδειξη του Xbox Game Pass στην επίσημη σελίδα του.

Οι δύο τίτλοι αναμένεται, λοιπόν, να ενταχθούν περίπου έξι μήνες μετά το αρχικό τους ντεμπούτο στο vault του EA Play μέσα στον Μάιο, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμοι στα Xbox One και Xbox Series X|S για τους Ultimate συνδρομητές του Xbox Game Pass, καθώς και για τους PC gamers με συνδρομή στο PC Game Pass ή στο Xbox Game Pass Ultimate.

Για την ώρα η Microsoft και η Electronic Arts δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά μάλλον θα μάθουμε τις ημερομηνίες για τις δύο προσθήκες, όταν ανακοινωθεί το νέο κύμα των παιχνιδιών της υπηρεσίας.

Για την ιστορία, το FIFA 22 είναι και ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα στο PlayStation Plus, όπως σας ενημερώσαμε.

Τέλος, αν θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το FIFA 22 μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, πατώντας εδώ, ενώ το review των Unboxholics για το Battlefield 2042 από τον υπογράφων, μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.